Duo Request
Image default
Bedrijven

Laat geautomatiseerd lassen over aan een expert

Er zijn diverse manieren om te lassen. Zo heb je het handlassen, maar ook het geautomatiseerd lassen. Vooral het handlassen is echt een stukje techniek. Diegenen die deze werkzaamheden uitvoert, moet echt weten hoe je het beste moet lassen. Dat is natuurlijk een heel ander verhaal wanneer dit proces geheel automatisch gaat. Vooral bij het handmatig lassen moet er op diverse zaken gelet worden. De warmte van het lasapparaat speelt hier een grote rol in. Deze manier van lassen heeft wel zo zijn voordelen. Want de lasser die hier gebruik van maakt moet echt wel weten hoe een bepaalde lastechniek moet worden toegepast. Bovendien kan deze lasser op bepaalde plekken komen, waar een robotlasser niet bij kan. Het is dan zeker een pluspunt om bij lastige lasprocessen een handlasser in te zetten.

Pharma-tec het adres voor las opdrachten

Je bent op zoek naar een bedrijf waar geautomatiseerd lassen geen probleem is. Deze manier van lassen wordt vaak ingezet wanneer er een grote opdracht verwerkt moet worden. Voordeel is dat de robot lassers binnen een korte tijd veel productie kunnen leveren. Bovendien levert een robotlasser dezelfde kwaliteit af. Dat kan per handlasser verschillen, vaak omdat iedere lasser zijn eigen kwaliteiten heeft.

Bij Pharma-tec werken alleen maar gecertificeerde lassers. Ze verstaan hun vak en leveren alleen maar goed werk af. Tevens volgen deze vakmensen regelmatig cursussen welke betrekking hebben op GoodDocumentationPractices. Een voordeel van het geautomatiseerd lassen is dat dit minder foutgevoelig is. Een handlasser kan makkelijker fouten maken. Maar gelukkig werken hierbij Pharma-tec alleen maar vakmensen die veel ervaring hebben met het lassen. Voor meer informatie, neem contact op met dit bedrijf.