Duo Request
Woning en Tuin

Naamplaten in de meest afwisselende stijlen

Een trendy naamplaatje bij de voordeur, waar vind je dat snel? Hier bij dé expert op het gebied van huisnummers en naamborden: De Naambordensite! We hebben de volledige collectie borden gecategoriseerd om het extra overzichtelijk voor je te maken. Je ziet dat je aan de linkerkant kunt kiezen uit een veelheid aan materialen die op alfabet onder elkaar staan.

Blauwsteen naamplaatje

We geven een mooi voorbeeld: blauwsteen naamborden. Deze platen zien er natuurlijk en authentiek uit. Blauwsteen is een kalksteen met een blauw-grijzige kleur. De blauwstenen platen die wij aanbieden, worden in België met de hand gemaakt. Dat zorgt ervoor dat ieder bordje uniek is. De tekst wordt door vakmensen in de steen gelaserd en heeft een lichtgrijze tint. Groot voordeel van borden als deze is dat ze slijtvast zijn. Je investeert dus voor de lange termijn met een blauwstenen naambord. 

Kunststof, goedkoop en duurzaam!

Aan kunststof naamplaatjes hangt een prijskaartje dat je vast en zeker zal bevallen. Al voor € 7,50 kun jij vandaag een gloednieuw naambord bestellen. De tekst, het lettertype, de kleur, de maat en het model: je bepaalt het allemaal zelf. Wat voor alle naamplaten in ons assortiment geldt, gaat ook hier op: kwaliteit staat altijd op nummer 1. Kunststof naambordjes zijn duurzaam, sterk en gemakkelijk te onderhouden. Je kunt ze zowel binnen als buiten ophangen.

Nu je toch aan het rondkijken bent op denaambordensite.nl geven we je de volgende tip. Naast huisnummers en naamborden kun je bij ons ook terecht voor aanduiding borden, verbodsborden en pictogrammen. Leuke presentjes voor familie of vrienden vind je ook in onze webshop. Denk aan dierenpenningen, hartenwens bordjes en cadeaubonnen. De waarde van de bon mag jij zelf vaststellen. Ieder bedrag vanaf € 10 is mogelijk.

https://www.denaambordensite.nl/