Duo Request
Image default
Wijn

Organiseer iedere maand een wijnproeverij bij u thuis met het wijnabonnement

Bent u een echte wijnliefhebber en zou u het liefst dagelijks genieten van een fijn glas wijn bij het avondeten? Dan is het wijnabonnement van Wijnhuis Oktober wellicht een fijne manier om nieuwe wijnen te leren kennen tijdens een wijnproeverij bij u thuis! Dankzij het wijnabonnement geniet u van een verrassende selectie wijnen tegen een zeer voordelige prijs. De wijnen worden persoonlijk geselecteerd door de deskundige medewerkers van Wijnhuis Oktober, zodat u ervan verzekerd bent dat u echte kwaliteitsvolle wijnen in huis krijgt. Verrassend veel wijnplezier en zeer onverwachte keuzes staan garant voor een fijne wijnproeverij thuis op de bank!

Ontdek alle regio’s die bekendstaan om hun fantastische wijnen

Natuurlijk is het mogelijk om een abonnement op maat af te sluiten als u wijnen wilt gaan testen. U heeft de mogelijkheid om een klein-, middel- of grootabonnement af te nemen. Dit zijn respectievelijk drie, zes of twaalf flessen inclusief wijnbeschrijvingen. Daarnaast kiest u zelf met welke frequentie het wijnabonnement bij u thuis wordt geleverd. Wilt u bijvoorbeeld maandelijks een wijnproeverij thuis houden of heeft u liever ieder kwartaal een fijne box met wijn? Dat is helemaal aan u! Daarnaast heeft Wijnhuis Oktober ook nog speciale arrangementen om zelf een wijnproeverij thuis te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een streek- of landproeverij waarbij u de beste wijnen uit specifieke regio’s ontdekt. Uiteraard ontvangt u hier ook wijnbeschrijvingen bij.

Doe een wijnabonnement cadeau of bestel zelf nieuwe wijnen

Wilt u een wijnabonnement cadeau doen aan iemand? Dat is zeker mogelijk! Geef de gegevens door aan Wijnhuis Oktober zodat zij het direct in orde kunnen maken. Heeft u nog andere vragen of bent u op zoek naar bijzondere wijnen om thuis een wijnproeverij te organiseren? Ook dan kunt u contact opnemen met de deskundige medewerkers van Wijnhuis Oktober. Op de website vindt u de contactgegevens.