Duo Request
Image default
Wijn

Vrijheid en blijheid op deze unieke trouwlocatie Veluwe

Ga jij binnenkort trouwen en ben je op zoek naar een unieke trouwlocatie Veluwe? Dan is een bruiloft op een boerderij misschien wel een goed idee! De boerderij biedt veel voordelen, ook als je met een beperkt budget zit. Daarnaast krijg je als stel ook de vrijheid om deze mooie dag geheel naar wens in te vullen.

 

De voordelen van deze unieke trouwlocatie Veluwe

Ten eerste heeft het trouwen op een boerderij een hele romantische en intieme sfeer. Tegelijkertijd biedt de boerderij een enorme ruimte waardoor het mogelijk is om veel gasten uit te nodigen.

Het is zelfs een optie om hier te overnachten, dus dat is bijvoorbeeld ideaal voor de gasten die niet in de omgeving van de Veluwe wonen. Trouwen in de buitenlucht heeft daarnaast iets bijzonders. Overdag schijnt (hopelijk!) de zon, terwijl je tegen de avond door middel van mooie lampjes het trouwfeest extra sfeer kunt geven. Ook ben je op deze unieke trouwlocatie op de Veluwe niet verplicht om gebruik te maken van de catering die men aanbiedt, dus kun je zelf kiezen wat voor diner je aan je gasten voorschotelt. Op deze manier hebben jullie de regie gewoon zelf in handen.

Kom je er niet helemaal uit? Dan denkt de trouwlocatie graag met je mee om van deze dag toch iets bijzonders te maken!