Duo Request
Image default
Aanbiedingen

Pas op voor diefstal!

U leest het helaas vast niet voor het eerst. Pas op voor diefstal. Tegenwoordig komt het gelukkig een stuk minder voor dan vroeger, maar wanneer er bandieten toeslaan neemt de gemiddelde waarde van de gestolen of gesloopte spullen wel drastisch toe. Het is daarom des te belangrijker dat u goed uw bouwterrein afschermt tegen potentiële dieven. In deze blog leest u meer over hoe u dit het beste kunt doen. Bent u benieuwd hoe u dieven buiten de bouw houdt? Lees dan gauw verder.

Camera bewaking heeft meerdere functies

U kunt gemakkelijk uw terrein beveiligen met digitale camera’s. Als iemand dan besluit om uw terrein te betreden zonder uw toezegging bent u gelijk op de hoogte. U kunt dan politie bellen of zelf naar de bouwplaats komen om de schoften te confronteren. Maar dat kan natuurlijk wel alleen als u op de hoogte bent. Buiten dit voordeel om hebben bewakingscamera’s nog een ander voordeel. Ze zijn namelijk erg geschikt als afschrikmiddel tegen bandieten en dieven. Mensen die stelen vinden het niet fijn als ze in de gaten gehouden worden. Maak daarom heel duidelijk dat het terrein wemelt van de camera’s. Dan zal er wel twee keer nagedacht worden voordat men overgaat tot het illegaal betreden van uw bouwplaats. Maar uiteindelijk kan een camera deze mensen nog niet altijd stoppen. Hier is een andere oplossing voor nodig.

Bouwhekken beschermen uw bouwplaats

Het plaatsen van bouwhekken geeft een signaal dat het terrein of limits is voor bezoekers en dieven. Dit in combinatie met camera’s is bewezen effectief tegen inbraak. Bent u nog op zoek naar een goed bouwhek? Kijk dan eens op de site van Bouwhekken Nederland. Zij bieden een ruim assortiment aan verschillende bouwhekken. De kans is groot dat u ook een passende set bouwhekken zult treffen op hun site.   

https://www.bouwhekkennederland.nl/