Duo Request
Image default
Bedrijven

Red cups zijn op dit moment erg populair

Als je een feestje hebt zijn ze bijna niet meer weg te denken, de populaire Red Cups waaruit allerlei drankjes worden genuttigd. Ze worden vaak op feesten gebruikt met grote groepen mensen, als vervanger van normale glazen. Red cups zijn daarom de laatste jaren erg populair en worden erg veel verkocht. De opvallende rode kleur en zijn leuke vorm zorgen ervoor dat redcups zich onderscheiden van de normale bekers. Red Cups zijn gemaakt van plastic en zijn ook veel sterker dan normale plastic bekers. Red Cups zijn in eerste instantie dan ook bedoeld voor het nuttigen van alcoholische dranken en worden dan vaak op feesten gebruikt waar meerdere dranken worden geschonken. 

De voordelen van Red Cups 

Het voordeel aan Red Cups is dat de bekers veel sterker zijn dan de standaard bekers die we kennen in Nederland. Dit zorgt ervoor dat er vaak minder drank wordt gemorst en er dus op deze manier minder viezigheid ontstaat. Dit kan dus worden voorkomen door de dranken te nuttigen uit een Red cup. Daarbij is het ook zo dat er niet langer glazen hoeven worden gebruikt en deze ook vaak stuk gaan doordat mensen er een drankje in hebben zitten. En er vaak wat glazen sneuvelen en deze dan ook moeten worden vergoed. Met Red Cups heeft u dit probleem niet en kunnen deze gewoon worden weggegooid na gebruik. Hierdoor hoef je ook een stuk minder schoon te maken en bespaar je zo veel tijd op het afwassen van al die glazen. 

Red Cups in combinatie met drankspellen

De Red cups worden ook erg veel gebruikt door de jeugd, omdat deze bekers vaak worden gebruikt voor drankspellen en dan voornamelijk het populaire spel Beer pong. Daarbij is het zo dat de inhoud van Red Cups ook veel groter is dan die van normale bekers. En op deze manier kan er dus ook veel meer drank in een keer in.