Duo Request
Image default
Bedrijven

Samenwerken met de betrouwbare koeriersdienst in Enschede

De grote koeriersdienst in Enschede is een betrouwbare dienst waar je altijd van uit kunt gaan. Het fijne aan een samenwerking met de koeriersdienst in Enschede is dat zij altijd precies  laten weten waar zij zich met jouw zending bevinden. Dit doen zij door middel van een track en trace code, maar je kunt ook gebruik maken van hun app waar je precies door middel van een GPS tracker kunt zien waar het pakketje op dat moment is. Je weet dus altijd waar jouw geld gebleven is en krijgt ook een melding wanneer het pakket bezorgd is bij de klant. Daarnaast wordt het risico op verlies van het pakket genomen door de koeriersdienst in Enschede. Dus wanneer het pakket toch op een bijzondere wijze kwijt raakt dan heb jij daar geen kosten aan en zal de koeriersdienst in Enschede dit vergoeden.

 

Pakket met spoed naar de klant versturen

Ook wanneer er een pakket met spoed moet worden verzonden kan je rekenen op de diensten van de koeriersdienst in Enschede. Zij zullen ervoor zorgen dat het pakket zo snel mogelijk wordt afgeleverd bij de klant en dat de klant tevreden is met hetgeen dat er wordt verstuurd en de service die daarbij wordt verricht. Mocht jij voor een bepaald pakket een handtekening van de klant nodig hebben dan kan je dat aan de koeriersdienst in Enschede aangeven en zorgen zij dat de handtekening in het systeem direct naar jou zal worden doorgestuurd.

 

Klanten staan ten alle tijden voorop

De pakketten die worden verstuurd gaan toch een gewicht van 500 kilo. Ook worden er brieven verstuurd door de koeriersdienst in Enschede. De service en klantgerichtheid staan bij de koeriersdienst in Enschede voorop. Door de koeriersdienst in Enschede in te schakelen straalt dit ook positief af op jouw onderneming. De medewerkers zorgen voor een goede klantbeleving.