Duo Request
Image default
Woningen

Slim verhuizen naar de mooiste stad van Nederland: Rotterdam!

Gaat u binnenkort naar Rotterdam verhuizen? Gefeliciteerd, want het is echt een fantastische stad. U zult genieten van alle mooie gebouwen, parken en leuke restaurantjes. Voordat het zover is, moet u natuurlijk eerst nog verhuizen. Er zijn veel dingen waar u in die periode over moet nadenken, maar als erkend verhuisbedrijf Rotterdam hebben wij hier genoeg ervaring mee. Daarom geven wij u een aantal tips die belangrijk zijn tijdens het verhuizen naar de mooiste stad van Nederland.

 

 

 Maak gebruik van een verhuisbedrijf uit Rotterdam

 

Wij zijn een erkend verhuisbedrijf in Rotterdam die u helpt met de verhuizing en veel dingen eromheen. Misschien dacht u dat wij alleen de spullen verplaatsen, maar wij kunnen u met veel meer dingen helpen. Zo kunnen wij u bijvoorbeeld ook helpen met in-en uitpakken of huren wij een verhuislift voor u. Daarnaast hebben wij als verhuisbedrijf in Rotterdam ook veel ervaring met verhuizingen in deze stad. De verhuisperiode wordt vaak gezien als een hectische periode, dus het is fijn als u een aantal taken uit handen geeft. Zo kunt u zelf meer een overzicht houden van wat er moet gebeuren. Bovendien gaat het verhuizen en stuk sneller met meer mankracht, waardoor u minder lang in een chaotisch huis hoeft te leven en langer kan genieten van uw nieuwe huis! Neem een kijkje op onze website en wij helpen u graag verder.

 

 Houd genoeg tijd vrij

 

 Het is goed om vooraf een planning te maken, maar het werkt niet om deze planning heel gedetailleerd te maken. Het kan namelijk best zo zijn dat iets niet volgens verwachting gaat, zoals de levering van uw keuken of vloer. Als u de volgende dingen op uw planning hier heel kort achterna plant, zal dit veel stress opleveren. Aangezien verhuizen al vaak stressvol is, is het dus beter om een ruime planning te maken. Laat wat extra tijd vrij tussen de grote afspraken, zodat het niet erg is als u onverwachts vertraging oploopt. Bovendien, in de tussentijd kunt u bijvoorbeeld alvast wat spullen in dozen doen in uw oude huis of op pad gaan voor wat nieuwe leuke accessoires.

 

 

 Zoek uw spullen uit

 

 Als u bezig bent met een verhuizing kunt u net zo goed uw spullen gelijk uitzoeken. Ga alle spullen op tijd langs en bedenk welke u wilt houden en welke u weg wilt doen. Als u een partner heeft kunt u gebruik maken van stickers om zo tot een conclusie te blijven wat weg mag en wat moet blijven. Een groene sticker betekent dat het meegaat en een rode betekent dat het weg kan. Wanneer jullie allebei de stickers hebben opgeplakt kunnen jullie zien waar jullie het nog niet mee eens zijn en dit dan bespreken.

 

 

 Vergeet niet om de verhuizing op tijd door te geven

 

 Het is belangrijk om uw nieuwe adres door te geven aan de gemeente. Dit moet u binnen vijf dagen na de officiële verhuisdatum doen. Dit kunt u eenvoudig online doen of via de post, dus dit kost niet veel tijd.

 

 Kortom, zorg ervoor dat u de verhuisperiode zo ontspannen doorkomt door middel van een ruime planning en wat extra mankracht. Wij kunnen u daarnaast ook helpen met het maken van een grove planning, zodat u extra goed bent voorbereid op de verhuizing.

https://jacdenhollander.nl/