Duo Request
Image default
Zakelijke dienstverlening

Soorten en voordelen van meterkasten

Als het gaat om het verplaatsen of vervangen van meterkasten, kunt u kiezen uit een reeks meterkast producten, maar de meest populaire waarvan ook is vastgesteld dat ze van hoge kwaliteit zijn, zijn: ABB-meterkast en Hager-meterkast. is een van de meest bekende. ABB meterkasten zijn dan ook enorm populair in Nederland. Interessant is dat de meterkast  vervangen kosten redelijk betaalbaar zijn. De ABB is zo gemaakt dat de indeling logisch is en dat de installatie snel en eenvoudig kan worden gedaan. Ben je op zoek naar een meterkast die overzichtelijk is en er strak uitziet? Dan is de ABB zeker iets voor jou. Er zijn veel voordelen van ABB zoals logische indeling, compactheid, veiligheid en betrouwbaarheid, toepasbaar op elk type woning, zeer geschikt voor zowel 1 fase als 3 fase. Het is eenvoudig aan te passen, goed uitgerust met een aardlekschakelaar en een hoofdschakelaar. Het meest interessante voordeel is dat er 10 jaar fabrieksgarantie op zit.

Een hager meterkast

De andere meest populaire meterkast is de Hager meterkast die een luxe uitstraling heeft en van hoge kwaliteit is. Deze Hager groepenkast is volledig voorradig en kan montageklaar worden geleverd. Er zijn veel voordelen aan een Hager groepenkast. Ze kunnen snel en eenvoudig worden uitgebreid met extra componenten. Er is ook voldoende werkruimte onder de DIN-rails om bedrading door te voeren. Ook de vermogensschakelaars van Hager zijn zeer voorzien van steekcontacten. Het enige nadeel is dat de invoermogelijkheden voor buizen beperkt zijn via de zijkanten. Als je genoeg ruimte in de meterkast hebt, zullen deze minpunten geen rol spelen. Het staat in ieder geval vast dat het vervangen van een Hager groepenkast veel voordelen heeft.

Diensten die u kunt verwachten van een Bonafide Electrical Services Company

Een uitstekend elektriciteitsbedrijf zal niet alleen uw meterkast vervangen of verhuizen. Ook kunnen zij u helpen met diensten zoals – aardlekschakelaars, elektra renovatie, perilex aansluitingen stopcontacten, 24/7 Nood Elektricien, storing zoeken en oplossen, groepsbox uitbreiden, volledige vernieuwing of aanpassing van uw meterkasten/groep elektriciteitskasten, het peilen van uw huidige elektrische installaties, het repareren of vervangen van stopcontacten, het repareren of vervangen van schakelaars, het vervangen van de zekeringkast en diverse andere elektrische diensten.