Duo Request
Image default
Auto's en Motoren

Tip van de autodealer in Etten-Leur, de showroom verdwijnt

Wat zijn we gewend wanneer we op zoek gaan naar een occasion? Je kijkt op internet voor het model dat past bij je wensen. Vervolgens ga je langs bij de autodealer die het voertuig online hebt gezet. Je maakt een proefrit en maakt dan een beslissing. In veel gevallen slaag je niet meteen en dat maakt het zoeken van een nieuwe auto een tijdrovend proces. Autodealer MV Motive in Etten-Leur heeft een tip voor je waarmee je veel tijd, moeite en geld bespaart.

De opkomst van de automakelaar

De klassieke showroom bij autodealers is aan het verdwijnen. De opkomst van grote vergelijkingssites zorgt ervoor dat mensen een veel wijder net uit kunnen gooien wanneer ze op zoek zijn naar een mooie occasion. Wanneer we die hebben gevonden gaan we echter nog steeds langs bij de dealer, want je wilt de auto natuurlijk wel even zien en testen.

Maurice de Vijver is de eigenaar van autodealer MV Motive uit Etten-Leur. Hij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de branche, zowel aan de klantzijde als de technische kant. In die tijd heeft hij een uitgebreid netwerk opgebouwd van collegae handelaren, onderhoudsbedrijven en leasemaatschappijen. Daarom treedt hij tegenwoordig vooral op als automakelaar.

Het enige dat jij hoeft te doen is je wensen aangeven en MV Motive gaat op zoek naar modellen die hierbij passen. Je krijgt een telefoontje wanneer dit gelukt is en dan betaal je zelf of je de auto daar gaat bekijken of het voertuig alvast naar de autodealer in Etten-Leur laat halen. Je bepaalt dan nog altijd zelf of je de auto wilt of niet. Staar je dus niet blind op het aanbod bij de ene of de andere dealer. Een auto kan in heel Nederland opgehaald worden dus ga samen met de automakelaar op zoek naar de beste deal.

Ook voor hulp bij financiering kom je naar MV Motive

Het kopen van een auto is een behoorlijke kostenpost. Daarom is autodealer MV Motive de samenwerking aangegaan met DMF Krediet. Voor ondernemers is een financial lease constructie mogelijk waarbij je een aanbetaling doet en de rest van het bedrag tegen een aantrekkelijke rente afbetaalt. De btw kun je eind van het jaar aftrekken.

Particulieren kunnen in termijnen betalen. Je krijgt dezelfde dag nog een aanbod dat past bij je situatie en met een rente vanaf 4,5% is het een aantrekkelijke optie waarmee je financiële ruimte blijft houden en toch in een goede auto kunt rijden.

Informeer naar de opties en begin je zoektocht naar de perfecte auto

Maurice de Vijver kan je nog veel meer vertellen over de mogelijkheden bij een professionele automakelaar. Ook vertelt hij je alles over financial lease, termijnbetalingen, verzekeringen en de garantie die je via de autodealer af kunt sluiten. Zo heb je altijd een aanspreekpunt voor alle zaken omtrent je auto. Neem vooral contact op, kies voor gemak en betrouwbaarheid en start je zoektocht naar jouw perfecte auto.