Duo Request
Image default
Vervoer en transport

Verschillende aanhangers te huur bij JobCar in Etten-Leur

Bent u op zoek naar aanhanger verhuur in Etten-Leur? Dan bent u bij JobCar aan het juiste adres! Zij bieden een ruim assortiment aanhangers aan die goed onderhouden worden. Of u nu een kleine aanhanger nodig heeft om wat spullen te vervoeren of een grotere aanhanger voor een verhuizing, zij hebben de juiste oplossing voor u. 

Wat zijn de beschikbare varianten of types van aanhangers die te huur zijn? 

Er zijn verschillende varianten of types aanhangwagens die te huur zijn bij JobCar in Etten-Leur. Zo kunt u bijvoorbeeld een open aanhangwagen, een gesloten aanhangwagen, een autoambulance of een kiepaanhanger huren. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om een bagagewagen te huren. Het assortiment aanhangwagens is ruim en er zijn verschillende varianten of types beschikbaar. Zo zijn er enkelassers voor lichte tot middelzware vrachten en dubbelassers (tandem-assers) voor zware ladingen. Voor meer informatie over de verschillende aanhangwagens kunt u op de website van JobCar kijken.

Wat zijn de openingstijden voor het ophalen en terugbrengen van de aanhangwagens?

Wat betreft de openingstijden voor het ophalen en terugbrengen van de aanhangwagens, is het mogelijk van maandag tot en met zondag tussen 08:00 en 22:00. Het is belangrijk om te weten dat het niet mogelijk is om de aanhangwagens na 22:00 terug te brengen. Als dit toch gebeurt, wordt er een extra dag in rekening gebracht.

Autoambulance huren

Een autotransporter huren bij JobCar kunt u een reservering plaatsen op jobcar.nl. Wanneer u een autotransporter wilt huren, kunt u kiezen uit verschillende modellen, zoals een autotransporter bakwagen of een autotransporter plateauwagen. Bij het ophalen van de autotransporter dient u uw rijbewijs en een geldig identiteitsbewijs mee te nemen. Het is niet nodig om een borg te betalen, maar u dient wel vooraf af te rekenen. JobCar zal de autotransporter voor u koppelen en aansluiten aan uw auto. Voordat u op weg gaat, is het belangrijk om de lampen te controleren en ervoor te zorgen dat de lading goed is vastgezet. Het is aan te raden om niet sneller te rijden dan 90 km per uur. Bij JobCar kunt u ook spanbanden en andere handige items huren om de lading goed vast te zetten.

https://www.jobcar.nl/