Duo Request
Image default
Aanbiedingen

Waarom is RVS watersnijden een goede keuze voor bewerking?

Misschien heeft u er niet eerder van gehoord: RVS watersnijden. Het is een techniek om RVS materiaal zeer nauwkeurig te bewerken. Door middel van een zeer krachtige waterstraal wordt het roestvrijstaal gesneden tot op wel 0,1 mm nauwkeurig. Watersnijden van RVS is mogelijk tot een materiaaldikte van 200 mm. Het grote voordeel is ook dat er geen nabewerking nodig is. Als er gezaagd wordt of gebruik wordt gemaakt van lasersnijden dan moet er vaak daarna nog een nabewerking plaatsvinden om de snijranden glad te maken. Maar omdat watersnijden zeer precies gebeurt is een nabewerking meestal niet nodig. Dit scheelt dus tijd en extra kosten.

U kiest voor een milieubewuste manier van bewerking

In de industrie is de discussie over milieuvriendelijk werken volop gaande. De strengere regels voor stikstof, Pfas en de uitstoot van CO2 maken dit noodzakelijk. Steeds meer bedrijven denken na over manieren om op een milieuvriendelijke manier te werken. Lave Snijtechniek in Waalre, regio Noord-Brabant levert hier een bijdrage aan door RVS watersnijden aan te bieden. Hiermee kunnen RVS platen en stroken worden gesneden op het juiste formaat. Maar wist u dat deze techniek ook voor graveren kan worden toegepast? Door de apparatuur zeer nauwkeurig af te stellen kan op deze manier alles wat u maar wilt in een RVS plaat worden gegraveerd. Een tekst, een registratienummer of een bedrijfslogo.

Kies voor vakwerk als u RVS wilt laten bewerken

RVS is een duur materiaal. Wilt u RVS laten snijden? Dan wilt u natuurlijk niet dat het misgaat. Daarom is RVS watersnijden een techniek die u zeker moet overwegen. Bij Lave Snijtechniek uit Waalre, in Noord-Brabant, weten ze daar wel raad mee. U kunt uw opdracht direct aanbieden, maar natuurlijk is het ook mogelijk om eerst meer informatie te krijgen over de mogelijkheden. Als u een offerte aanvraagt krijgt u zo snel mogelijk een reactie.

https://lavesnijtechniek.nl/