Duo Request
Image default
Bedrijven

Waarom kiezen voor KDV De Groene Tuin?

Ben je op zoek naar een kinderopvang in regio Rotterdam en vind je het belangrijk dat je kind goed voorbereid wordt op de peuter of kleuterklas? Dan is KDV De Groene Tuin de ideale plek voor je kind. Er wordt niet alleen gefocust op de cognitieve ontwikkeling van de kinderen maar ook op de emotionele ontwikkeling. Maar dat is niet de enige reden waarom je zou moeten kiezen voor KDV De Groene Tuin als kinderopvang. 

Veilige en stimulerende omgeving

Veel mensen hebben een bepaald beeld bij een kinderopvang, dat je daar alleen je kind naartoe brengt als het echt niet anders kan. Maar ook als je gewoon thuis bent is je kind erbij gebaat om naar een kinderopvang te gaan. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat kinderen die naar een kinderopvang gaan, zelfverzekerder zijn en zichzelf makkelijker kunnen ontplooien. Voor een kind is het dus alleen maar goed om van jongs af aan al in een andere omgeving te komen dan alleen maar thuis. Bij KDV De Groene Tuin snappen wij dit als geen ander en heten wij alle kinderen welkom. Iedereen voelt zich thuis en wij stimuleren de kinderen om zichzelf te zijn.

Goede voeding

Bij KDV De Groene Tuin geven wij de kinderen gezonde voeding en zorgen wij dat de kinderen voldoende bewegen. Gebleken is namelijk dat kinderen die gezond eten en voldoende bewegen zich beter kunnen concentreren en meer energie hebben. Wij gunnen de kids het beste en daarom gunnen wij hun gezond eten. Omdat zij later ook minder kans zullen hebben op hart- en vaatziekten.

Pedagogische medewerkers

Bij KDV De Groene Tuin zijn maarliefst 35 pedagogisch medewerkers in dienst, zij zijn dagelijks bezig met de sociale ontwikkeling van de kinderen. Zij leren omgaan met leeftijdsgenootjes op jonge leeftijd al. Dus ben je op zoek naar een top kinderdagverblijf, voorschoolse of buitenschoolse dagopvang? Dan ben je bij KDV De Groene Tuin aan het juiste adres.