Duo Request
Image default
Aanbiedingen

Waarom moet ik kiezen voor Havaianas slippers?

Heb je het over een populair slippermerk, dan heb je heb het over Havaianas slippers. Havaianas is origineel een merk afkomstig uit Brazilië en is al jaren zeer populair in veel verschillende landen. Havaianas slippers hebben zeer uitgebreide collectie van slippers in verschillende kleuren en modellen. De slippers hebben in de afgelopen jaren aan zoveel populariteit gewonnen dat de slippers niet meer weg te denken zijn uit het leven de mensen. De Havaianas zijn dan ook een graag geziene gast op de stranden in de vakantie verschillende vakantie landen.

 

Nu is de enige vraag waarom moet je kiezen voor Havaianas slipper? Er zijn verschillende reden voor te bedenken. Zo lopen ze ontzettend comfortabel en ze zijn perfect voor een lekkere warme zomerdag. Ze zijn dan ook geschikt voor een dagje strand. Doordat de slippers gemaakt zijn van een bepaald materiaal, zal het zand er nooit bovenop blijven liggen. Daarnaast zijn ze zo licht dat je ze gewoon in je hand kan tillen mocht je ze uit willen doen. 

 

Zowel mannen als vrouwen kunnen de slippers van Havainas dragen. Havaianas heeft veel verschillende ontwerpen die passend zijn voor beide geslachten. De ontwerpen voor mannen zijn wel weer anders dan de ontwerpen voor vrouwen. Het vrouwen ontwerp wordt gekenmerkt door een smallere pasvorm en het smalle bandje over de voet. De ontwerpen voor mannen hebben dat niet.

 

De ontwerpen worden niet alleen gemaakt voor volwassenen, maar ook voor kinderen en voor baby’s. De Havaianas zijn er voor kinderen en baby’s ook in verschillende kleurtjes en met verschillende printjes. Je kan als ouders zelf matching Havaianas kopen met je kind of baby. Voor de allerkleinsten zijn er ook Havaianas sandalen en tot en met maat 25/26 zijn de slippertjes voorzien van hielbandjes.

Bij slippers.nl heb je keus uit een groot assortiment Havaianas slippers. Er is keuze uit veel verschillende kleuren en printjes. Voor zowel mannen als vrouwen zijn er verschillende modellen te koop. Daarnaast hebben ze ook Havaianas voor kinderen en baby’s in het assortiment. Er is voor iedereen meer dan genoeg keus en je kan altijd slagen.

 

https://slippers.nl/