Duo Request
Image default
Aanbiedingen

Wat is een aluminium tuinkamer?

Een aluminium tuinkamer is een overkapping die afgesloten is zodat u lekker warm en droog binnen kan zitten terwijl u nog steeds het gevoel heeft dat u zich bevindt in uw tuin terwijl u nog steeds het comfort van binnen heeft.  

Bij een aluminium tuinkamer zijn een of twee zijpanelen van een tuinkamer die gebouwd is aan een muur meestal van aluminium, terwijl er bij een losstaande aluminium tuinkamer tussen de twee en drie panelen zijn gemaakt van aluminium, dit wordt vaker ook gekozen omdat u dan ook meer privacy heeft. 

 

De voor- en nadelen van een aluminium tuinkamer.  

Een aantal voordelen zijn dat u meer privacy heeft met een aluminium tuinkamer, in ruil voor de privacy heeft u wel iets minder het gevoel dat u zich in de tuin bevindt dan bij een glazen tuinkamer omdat die meestal maar een of zelfs geen zijdes heeft die niet van glas zijn integendeel tot bij een aluminium tuinkamer waarbij u door de dichte wanden minder van uw tuin ziet, hierdoor heeft u wel weer meer opties om te kunnen isoleren zoals de wanden en het dak kan ook worden geïsoleerd. Dit zou er dan voor zorgen dat de aluminium tuinkamerlanger warmte zou vasthouden maar dit geldt ook andersom voor als u het daar zou willen koelen met bijvoorbeeld een airco. 
 

Bent u geïnteresseerd in een aluminium tuinkamer? 

Denkt u nu van ik wil wel een aluminium tuinkamer neem dan een kijkje op onze selectie, 

Of pleeg een bezoekje om te komen kijken naar onze aluminium tuinkamers waar u na uw kijkje gerust al uw vragen zou kunnen stellen aan een van onze specialisten. 

U zou ook altijd contact met ons kunnen opnemen door middel van ons te bellen of door een e-mail te sturen naar ons zodat we u contact kunnen laten brengen met een van onze specialisten. 

  

 

https://mbveranda.nl/tuinkamers/