Duo Request
Onderwijs

Wat je kunt verwachten van een volwassen opleiding tot accountmanager

Investeren in jezelf of het maken van een carrièreswitch begint bij het doen van een opleiding. Ook als volwassene is dit een mogelijkheid die veel voordelen kan hebben zoals het sneller vinden langer behouden van een baan die aansluit bij je opleiding en interesses. Zo kun je bijvoorbeeld de opleiding sales en accountmanagement van Fabius Opleidingen gaan volgen. Met deze praktijkgerichte opleiding word je in een relatief korte tijd opgeleid tot volwaardig accountmanager. Ben je geïnteresseerd? Lees dan vooral verder over wat je kunt verwachten van zowel de opleiding als de functie.

De functie accountmanager

Als accountmanager ben je verantwoordelijk voor een aantal klanten van het bedrijf waarvoor je werkt. Je denkt met ze mee en helpt ze met het oplossen van problemen waar dat nodig is. Daarnaast speelt ook het verkopen van diensten of producten een grote rol in de functie.

De opleiding bij Fabius

In de opleiding van Fabius doe je veel praktijkgerichte kennis en vaardigheden op. Je leert wat het inhoudt om accountmanager te zijn. Je leert hoe je de klanten het beste kan helpen en hoe je die relaties kan beheren. Je leert daarnaast plannen en rapportages opstellen. Je krijgt binnen de opleiding 45 klassikale lessen van 3 uur verdeeld over 13 maanden. Daarna krijg je een erkend diploma. Je kunt de opleiding op wel 50 locaties door heel Nederland gaan volgen.

De succesverhalen

Er zijn al veel mensen die je voor gingen bij Fabius. De mensen die een opleiding gevolgd hebben vonden allemaal snel een relevante baan en doen nu wat ze echt willen. Ze werken allemaal in de functie waar ze naar op zoek waren. Sommigen vinden het zelfs jammer dat ze niet eerder aan een opleiding zijn begonnen. Ga dus snel naar de website van Fabius en wacht niet langer.