Duo Request
Image default
Aanbiedingen

Wc kopen? Houdt hier dan rekening mee.

 

Spoeling

Een wc pot kan beschikken over twee soorten spoelingen. Een vlakspoel en diepspoel. Het verschil tussen deze twee soorten is dat de vlakspoel beschikt over een plateau. De diepspoel heeft dit dus niet.

 

De vormgeving

Er zijn verschillende soorten vormen toiletten. Je kunt een wc kopen die een ronde vorm heeft, halfrond of rechthoekig. Je kunt ook een wc kopen met een klassieke of moderne uitstraling. Ook kun je nog variëren in het bedieningspaneel, echter moet je wel letten welke type reservoir je hebt, bij de aanschaf van het bedieningspaneel. Deze past echter niet op elk reservoir.

 

De bril

Tot slot moet je er bij het kopen van een wc pot ook nog opletten, wat voor bril je voor je aanschaft. Niet elke wc-bril past namelijk op ieder toilet. Bovendien kun je ook nog kiezen voor een wc-bril met een extra functie, zo kun je een wc pot kopen met een SoftClose wc-bril, die langzaam naar beneden zakt. Zo zie je maar, je kunt dus een wc pot kopen, die geheel is gevormd naar al je wensen.

 

Op zoek naar het juiste toilet

Er is vrijwel geen huis te vinden zonder toilet. Een toilet is logischerwijs namelijk essentieel in iedere woning. Vaak komt het zelfs voor dat onze huizen beschikken over meerdere toiletten. Een toilet kopen lijkt eenvoudig, maar dat is het echter niet. Er zijn namelijk verschillende dingen waar je op moet letten op het moment dat je een wc gaat kopen. Om inspiratie op te doen kan je een showroom bezoeken of een badkamer inspiratie magazine aanvragen.

 

Type toilet

Er zijn twee verschillende wc types. Zo is er het hangend toilet, die ervoor zorgt dat de ruimte groter lijkt. Dit, doordat een hangend toilet over een ingebouwd reservoir beschikt, die bijvoorbeeld geplaatst kan worden achter de muur. Je hebt dus geen last van lelijke leidingen en bovendien kun je de hoogte van de toilet zelf bepalen. Het tweede type toilet is de staande wc pot. Wanneer er geen mogelijkheid is voor het inbouwen van het reservoir, wordt er vaak voor dit type toilet gekozen.

 

https://www.baderie.nl/badkamer-inspiratiemagazine-aanvragen