Duo Request
Image default
Beauty en verzorging

Alles voor de huid bij Schoonheidssalon Alphen aan den Rijn

De beste Schoonheidssalon Alphen aan den Rijn, laat uw huid weer stralen. De huid is het grootste orgaan wat we hebben en moet dan ook goed verzorgd worden. Dat kan bij onze praktijk in Alphen aan den Rijn, onze specialisten weten alles van de huid en voorzien jou van de juiste behandeling. En geven wij u graag advies voor thuis, om zo ook thuis je huid op de juiste manier te behandelen. U kunt altijd bij ons terecht en kunt gewoon bellen voor een afspraak. Of online via de site waar u ook alle onze huid producten kunt kopen. 

Behandelingen voor ouderen 

Wij bieden talloze behandelingen voor problemen met de huid, en kunt u dus voor vrijwel alles bij ons komen. Zo behandelen wij veel ouderen met veel voorkomende huidproblemen zoals huidverslapping en rimpels. Maar ook pigmentvlekken en een doffe huid die ontstaan door de jaren heen. Maar de behandelingen werken natuurlijk wel minder bij ouderen, omdat ouder worden er simpelweg bij hoort. En we tijd niet terug kunnen draaien. En oud zij ook gewoon iets moois is. 

Onze materialen en oorzaken huidproblemen

Veel huidproblemen ontstaan vaak door je levensstijl, en een slechte verzorging doordat er gewoon geen verstand van hebt of de gevolgen er niet van zien. Bij veel roken krijg je last van een ingevallen wangen rimpels en een doffe huid. Het beste is gewoon stoppen, ook bij puisten is dat zo. Zo is een goed eetpatroon en elke dag je huid schoonmaken met water, al goed voor de huid. Doordat de huid vaak vettig is en kinderen veel snoep en chocolade eten, en een vettige huid hebben. Door alleen dit al aan te passen voorkom je al puistjes, wel is het zo dat het ook gewoon met je jeugd te maken heeft. En iedereen het wel heeft.