Duo Request
Image default
Beauty en verzorging

Kapsalon Laren voor al u haarverzorging

De best Kapsalon Laren NH is beste kapperszaak van Nederland en weet alles van haarverzorging. We hebben veel ervaring en passie voor het kappersvak, en zijn altijd vriendelijk. We maken in onze salon gebruik van de beste materialen, en haarverzorgingsproducten. En geven wij u waar nodig advies om ook thuis de je haar te verzorgen op de juiste manier, met de juiste producten. Die via onze site gewoon te bestellen zijn. Wij maken gebruik van een spaarsysteem waarbij u kunt sparen voor gratis knipbeurten of andere behandelingen. 

Onze behandelingen 

Wij hebben veel behandelingen met elk hun vast tarief, zo knippen wij dames en heren en stijlen we je haar ook. Haar kleuren kan ook bij ons en daarbij kunt u een wasmassage krijgen. Naast knippen maken wij je gezicht ook op indien je dat wil, hier betaal je wel extra voor. Je kunt bij ons ook je haar laten krullen en in model föhnen. Voor een behandeling bij trouwerijen kunt u ook bij ons terecht. Wij komen dan bij je langs en stylen je haar voor die bijzondere dag.   

Een jaarkaart voor onbeperkt knippen 

Vindt u het belangrijk dat u haar altijd goed dit omdat dit bijvoorbeeld belangrijk is voor uw werk. Dan is de jaarkaart misschien wel iets voor u, met deze jaarkaart kunt u elke week of dag langskomen om te knippen. Ideaal als je bijvoorbeeld een feestje hebt en je er goed uit wil zien. Of reis je veel voor je werk dan is een goede eerste indruk belangrijk. Wij snappen dat elke week naar de kapper erg duur kan zijn. Daarom kunt u bij ons voor 250 euro onbeperkt knippen een jaar lang. Let wel op dit geldt alleen voor knippen andere behandelingen zult u voor moeten bijbetalen. Anders kunnen wij ook niet bestaan natuurlijk deze actie is dan ook met name voor jongens.