Duo Request
Image default
Beauty en verzorging

De nummer één in botox

Ben jij niet tevreden over de rimpels in je huid en wil je weer een frisse uitstraling hebben door botox toe te passen in Amsterdam? Dan bent u hier op het juiste adres.

Waarom botox?

Botox kan op vele manieren en op vele plaatsen in het lichaam worden toegepast. Veelal nemen mensen botox, omdat dit helpt de huid te verstevigen om zo rimpels weg te werken. Hetgeen wat botox doet is namelijk het volgende. Botox remt de prikkels die van de zenuw naar de spieren worden gezonden. Op deze manier vervagen de zichtbare rimpels in de huid. De plekken waar botox vooral goed werkt zijn op plekken waar de mimiek erg sterk is. Denk aan plekken zoals de frons, het voorhoofd, rondom de mond en rondom de ogen. Niet alleen tegen rimpels wordt botox gebruikt, maar ook tegen heftige transpiratie. Botox bij de kliniek in Amsterdam kan dit namelijk tegengaan. Zo gebruiken veel mensen ook botox rondom de oksels.

Voor- en nadelen

Wanneer u kiest voor botox in Amsterdam dient u goed te laten informeren over hoe botox werkt en wat de voor- en nadelen van botox zijn. Daarom is er hier een korte samenvatting van gegeven. De voordelen van botox zijn: u kunt uw rimpels laten verdwijnen, u krijgt een natuurlijk resultaat, het is een snelle behandeling, een botox behandeling in Amsterdam is veilig, het effect van Botox is tijdelijk (dus wanneer u niet tevreden bent is dit slechts tijdelijk) en als laatste: botox heeft medische toepassingen (zoals net is benoemd met het transpireren). Er is echter ook een aantal nadelen aan botox in Amsterdam. Zo kan het voorkomen dat u door te veel botox een emotielozer gezicht krijgt, een hangend ooglid is mogelijk, er is een (kleine) kans aanwezig dat u complicaties krijgt en het effect is niet direct ongedaan te maken. Daarnaast is het ook goed om te weten dat wanneer u aan botox begint, dat het ook verslavend kan zijn. Desondanks kan botox voor een erg mooi resultaat zorgen. Zorg daarom dat u de voor- en nadelen goed tegen elkaar afweegt en maak een afspraak bij de kliniek in Amsterdam!