Duo Request
Image default
Vervoer en transport

Beck Logistics: het transportbedrijf in Nijmegen dat van alle markten thuis is

Zoekt u een betrouwbaar transportbedrijf in Nijmegen dat in al uw industriële gemakken kan voorzien? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In 1910 is Beck Logistics begonnen met simpele verhuisklussen die anno 2019 qua complexiteit flink zijn toegenomen, maar nog steeds met gemak en service worden uitgevoerd. De expertise op industrieel gebied heeft zich gespecialiseerd en uitgebreid naar meerdere gebieden, zowel nationaal als internationaal. Beck Logistics is meer dan een transportbedrijf in Nijmegen. Het is het transportbedrijf in Nijmegen dat een rijke geschiedenis heeft, maar zich blijft richten op de toekomst om deze geschiedenis te laten groeien. Zij gaat met haar tijd en omgeving mee, waardoor ze up-to-date blijft als het gaat om vernieuwing en duurzaamheid.

Soorten transportvormen door Beck Logistics

Beck Logistics biedt verschillende transportvormen aan. Zo is kraantransport mogelijk door heel Europa, vanwege de internationale certificaten die het bedrijf heeft. Daardoor is assistentie bij hijs- en montage activiteiten geen probleem. Andere transportvormen die meer gericht zijn op transport, zoals industriële verhuizingen of exceptioneel transport, kunnen ook tot uw dienst worden gebruikt. Dat het transportbedrijf in Nijmegen ligt en dat daar het hart van haar uitzendbasis is, is een enorm voordeel omdat dit op een gunstig gelegen plek ligt. Hierdoor is het vanuit heel Nederland makkelijk te bereiken. En is het tevens een goede uitvalbasis om ritten te maken naar het buitenland.

Uw warehouse in Nijmegen

Naast het transportbedrijf dat in Nijmegen ligt, biedt Beck Logistics ook andere diensten aan, zoals het dedicated of multi-client warehouse, oftewel: opslag. Het verschil tussen deze twee varianten is dat bij een gedeelde, of multi-client, opslagruimte een meer voordelig financieel plaatje oplevert. U kunt verschillende producten bij Beck Logistics stallen, maar de specialisatie ligt op het gebied van oversized industriële goederen. Denk hierbij aan tanks, grote machines, en dergelijke. De opslagruimtes zijn zo ingericht dat met behulp van bovenloopkranen de goederen op de juiste plek kunnen worden gezet zonder dat ze beschadigd raken, en kunnen dus ook weer met alle zorg van hun plek worden gehaald.

 

https://www.becklogistics.com