Duo Request
Image default
Zakelijk

Breng jouw oud ijzer naar de ijzerhandel Amsterdam

Heb jij nog oud ijzer liggen of ga je aan de slag met een klus die veel ijzer oplevert aan het einde van de rit, maar heb je geen idee wat je met al dat ijzer moet doen? Het is mogelijk om het in te leveren bij de ijzerhandel Amsterdam

Gemakkelijk oud ijzer laten ophalen 

Het laten ophalen van oud ijzer is vrij simpel. Kom met al je ijzer naar het pand in Amsterdam. Daar zal jouw voertuig worden gewogen om te kijken hoeveel ijzer je hebt. Daarna zullen onze medewerkers helpen met het verzamelen van het door jou meegebrachte ijzer en kan vervolgens een prijs worden berekend. Het is belangrijk dat de verwerking op een milieubewuste manier gebeurt. Dit doen zij onder andere door al het oud ijzer te recyclen met zo min mogelijk CO2-uitstoot.  

 

Voordat je het ijzer meeneemt

Afhankelijk van de hoeveelheid ijzer dat je meeneemt, snappen we dat je eerst wilt weten wat de prijzen zijn. Omdat oud ijzer in veel regio’s actief zijn, zijn de prijzen overal hetzelfde. Er wordt naar gestreefd om een eerlijke prijs te geven voor al het ijzer. 

Ben je van plan om jouw ijzer in te leveren? Vergeet niet eerst contact op te nemen zodat er altijd een weegmeester aanwezig is. Dan rijdt je niet voor niks naar de oudijzerboer.