Duo Request
Image default
Vervoer en transport

Btw terugvorderen uit het buitenland was nog nooit zo makkelijk

Kunt u hulp gebruiken bij het terugvorderen van btw uit het buitenland? Schakel dan Nebu Transport Services in. Dit bedrijf staat al jaren bekend als een betrouwbare en ervaren partner in de transportbranche. Zij zorgen ervoor dat u meer overzicht krijgt op het gebied van het transport binnen uw bedrijf. Daarnaast zorgen ze ervoor dat uw transport goedkoper gemaakt wordt. De hulp bij het terugvorderen van btw uit het buitenland is één van de diensten die zij aanbieden. Zij zorgen ervoor dat de btw tegen een gunstig percentage teruggevorderd wordt. Bent u benieuwd naar de uitgebreide dienstverlening van dit bedrijf? Lees dan verder.

Profiteer van verschillende voordelen als u samenwerkt met dit bedrijf

Als u besluit om Nebu Transport Services in te schakelen voor het terugvorderen van uw btw uit het buitenland, dan krijgt u toegang tot een speciaal ontworpen klantenportaal. Via dit portaal heeft u een overzicht van welke facturen ingediend zijn, welke facturen er verwerkt zijn en welke bedragen u terugkrijgt. U kunt er daarbij vanuit gaan dat dit bedrijf dagelijks facturen voor u verwerkt. De administratieve zaken die bij het terugvorderen van btw uit het buitenland komen kijken, worden dus geheel overgenomen door deze specialist. Dat scheelt u een hoop extra werk! Al uw belastingaangiftes worden daarnaast sneller en nauwkeuriger verstuurd, omdat dit bedrijf (in samenwerking met de belastingdienst) een programma heeft ontwikkeld voor Nederlandse, Duitse en Ierse klanten. Ook wat betreft het terugvorderen van dieselaccijnzen is veel mogelijk. Zo kunt u deze accijnzen bijvoorbeeld terugvorderen van België, Spanje, Italië, Frankrijk en Slovenië. Tot slot heeft u geen notariële akte nodig als u deze specialist inschakelt voor het terugvorderen van btw uit het buitenland: het geld gaat namelijk direct naar u. U ziet: er zijn genoeg redenen om deze specialist in de arm te nemen.

Neem direct contact op met dit bedrijf

Heeft u interesse in de diensten van dit bedrijf? Wacht dan niet langer en neem direct contact op met de vriendelijke en deskundige medewerkers. Zij helpen u graag verder in het proces. De contactgegevens vindt u op de website.

https://www.nebutransport.nl/NL