Duo Request
Image default
Eten en drinken

Catering regelen bij Happie Delivery in Apeldoorn

 

Deze gezellige gemeente heeft veel leuke activiteiten te bieden. Zo kent Apeldoorn talloze evenementen en het spetterende nachtleven die u jaarlijks kunt bezoeken. Wilt u meer informatie over wat u er kunt doen in Apeldoorn? Volg dan dit linkje. In zo?n feestelijke gemeente, verbaast u het vast niet dat velen zoeken naar een cateraar alleen de beste kwaliteit levert. Of u nu een zakelijk evenement organiseert of een particulier feestje geeft. Voor de meest smaakvolle catering uit Apeldoorn belt u met Happie.
Maaltijden bestellen voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, jubileum of zakelijke event doet iedereen via Happie Delivery Catering. In onze online winkel heeft u uw lievelingsgerechten in een handomdraai besteld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen in Apeldoorn ? U kunt bij ons terecht voor heerlijke lunches, de beste party snacks, de meest tongstrelende buffetten, en zelfs de meest heerlijke barbecue?s, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en als laatst weer tot het afbreken. Zowaar de afwas wordt geregeld. Dat is toch perfect?

 

 

Welke type catering leveren wij allemaal in Apeldoorn?

 

De online winkel van Happie Delivery staat bomvol heerlijkheden. Zo kunt u kiezen uit de volgende type catering

 

 

Lunch bestellen in Apeldoorn

 

De meest verse middag maaltijden regel je bij Happie catering in Apeldoorn. Voor iedereen is er iets te vinden in ons assortiment. onze lunchpakketten bestaan uit verschillende soorten broodjes, verse salades, warme broodjes, of zelfs diverse powerbars. Laat, als u dat wilt, †uw lunchpakketten individueel verpakken. Zelfs als u uw middagmaaltijden bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat een optie. Erg handig voor als u zit met de coronamaatrdegelen. Onze lunches worden ten alle tijden ingepakt in biologisch afbreekbare emballage. Op deze manier zijn de lunches niet alleen perfect voor u, maar ook niet slecht voor ons milieu.

High Tea bestellen in Apeldoorn

Heeft u zin in iets feestelijkers dan lunch, dan kunt u kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vo met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, scones, sandwiches met carpaccio of bavarois. Te bestellen voor grotere groepen of kleinere groepen. De high Tea’s worden ook weer†ingepakt in biologisch afbreekbare verpakking. Wij kunnen de high tea’s per persoon inpakken, zo kan Happie Delivery de High Tea bezorgen op meerdere plaatsen.

 

 

Buffet bestellen in Apeldoorn 

 

Buffetten zijn het specialisme van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende avondmaaltijden van Apeldoorn ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is erg groot. Daarnaast kunt u uw gerechten helemaal op maat bij ons regelen. Zo bepaalt u geheel zelf welk menu u op uw event serveert. Het mooie aan een buffet is dat uw gasten zelf opscheppen met de hapjes dat ze het meest smaakvol vinden. ook is een buffet erg efficiÎnt. Het personeel hoeft immers geen bestelling op te nemen. 

 

 

BBQ catering in Apeldoorn (Met of zonder kok)

 

Wilt u een super gezellig feestje buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering. Dat kunnen wij volledig voor u verzorgen. Of u nu gaat voor een BBQ pakket, of dat u ook een BBQ-Kok wilt boeken. Wij regelen het allemaal! Al onze BBQ pakketten zijn inclusief gas-bbq in bruikleen. Daarnaast gaat een BBQ-pakket regelen super makkelijk. Enkele klikken op knop en en klaar is kees. 

 

 

Borrelhapjes bestellen in Apeldoorn 

 

Onovertroffen en originele borrelhapjes†laten bezorgen doet heel Apeldoorn via de webshop van Happie Delivery. Met onze vele keuze zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van mini pizza?s tot caprese spiesjes. U vindt het hier allemaal. Bepaal om de borrelhapjes warm bezorgd te krijgen of om het zelf te verwarmen. inspiratie voor uw feest? Bekijk hier rechts onze inspiratie foto’s.

 

 

Tapas bestellen in Apeldoorn

 

Bent u ook gek op deze fenomenale Spaanse gerechten? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd de tapas catering dat perfect past bij uw event.Voel je direct in Spanje met onze Zonnige tapasgerechten!