Duo Request
Image default
Eten en drinken

Lekker lunchen met collega's doe je zo

Wanneer je dagelijks op kantoor zit, dan weet je natuurlijk als geen ander hoe fijn of het is dat je af en toe even met je collega’s kunt kletsen. Vooral wanneer het de hele dag stil is, is het fijn dat jullie rond de klok van 12.00 even met elkaar een moment hebben, waarop jullie samen onder het genot van een flinke lunch de ochtend kunnen bespreken. Het is daarom dus ook niet voor niets dat er steeds meer bedrijven zijn die ervoor kiezen om broodjes te laten bezorgen voor de lunch. Broodjes bestellen Utrecht is namelijk niet alleen ontzettend handig, maar ook nog eens super lekker. Het grote voordeel is, is dat je helemaal nergens geen omkijken meer naar hebt. Zo kun je gemakkelijk en snel online je bestelling plaatsen en komen ze het een paar uur laten, volledig verzorgd netjes bij je brengen. 

Zorg dat je weet wat je wil voor broodjes

Het laten bezorgen van een lunch is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Echter is het dan wel prettig te weten wat iedereen wil. Nu is het daarom het makkelijkste om iedere week bij dezelfde zaak te bestellen, zodat iedereen weet welke mogelijkheden er zijn. Zorg bijvoorbeeld dat je afspreekt dat iedereen vrijdag uiterlijk voor 09.00 zijn of haar wens heeft doorgegeven, zodat er op tijd kan worden besteld. Vooral op vrijdag is het vaak wat drukker dan gemiddeld. Bestel je dan niet op tijd, dan loop je het risico dat je de broodjes straks zelf op moet halen of nog erger, dat ze helemaal niet meer gemaakt kunnen worden voor de lunch. 

Bestel op tijd

Je bent natuurlijk niet de enige die broodjes bestelt om heerlijk te kunnen lunchen. Omdat heel Nederland rond de klok van 12.00 uur luncht, is het belangrijk dat je tijdig bestelt. Vaak is het aan te raden om voor 09.00 uur te bestellen, vooral wanneer het om grotere aantallen gaat. Er is namelijk niets zo vervelend als een teleurstelling wanneer jij en je collega’s zich hebben verheugd op een heerlijke lunch. Zorg er dus voor dat jullie tijdig weten wat je wilt bestellen en waar en maak één persoon verantwoordelijk voor het verzamelen van alle bestellingen en laat deze persoon één bestelling plaatsen. Je zult zien dat het dan zeker goed gaat!