Duo Request
Image default
Groothandel

De beste tweedehands apparaten van topmerken vindt u bij WGS Witgoed

De wasmachine gaat stuk, net op het moment dat u de was van afgelopen week wilt doen. De vaatwasser begeeft het precies wanneer u de vuile vaat erin hebt gezet. De vriezer stopt er hartje zomer mee, wanneer deze tot de nok gevuld is met ijs en ijsblokjes. Vaak gebeurt dit op de meest onhandige momenten, en zit u met de handen in het haar. Wat te doen? Wij van WGS Witgoed helpen u graag. Op onze website vindt u de beste witgoedmerken, zoals Miele, Bosch, AEG en Siemens, en is uw apparaat binnen korte tijd vervangen. 

Een tweedehands aankoop is een duurzame zet, voor u én het milieu

Een kapotte machine komt nooit gelegen, ook niet als u in de portemonnee kijkt. Het is een vaak grote uitgave waarbij u diep in de buidel moet tasten. Bij ons zijn diverse soorten tweedehandsapparaten van topmerken te vinden. Wij leveren de beste kwaliteit witgoed voor een goede prijs. Met het apparaat dat u bij ons koopt kunt u weer een hele tijd vooruit. Daarnaast bieden we garantie op iedere aankoop, zodat u, ook bij een ontevreden aankoop, altijd tevreden achterblijft. En het voordeel van tweedehands witgoed aanschaffen? Het is een duurzame manier van kopen, omdat er geen nieuw apparaat hoeft worden vervaardigd. U maakt niet alleen uzelf blijf, maar ook het milieu. 

De beste tweedehands producten van topmerken zoals AEG en Siemens

Wij leveren de beste tweedehands producten, die volledig worden nagekeken voordat ze in onze webshop verschijnen. Door het wisselende aanbod kunnen we u iets moois aanbieden, iedere keer dat u op onze website kijkt. In ons aanbod bevinden zich tweedehands wasmachines en drogers, vaatwassers, koelkasten en vriezers. Maar ook voor huishoudelijke artikelen bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft uw magnetronoven of stofzuiger het begeven? Mogelijk hebben wij er één in onze webshop staan. Hierin verschijnen ook nieuwe producten, zodat u het juiste apparaat kunt vinden, zelfs als dat niet tussen ons tweedehands witgoed staat. 

WGS Witgoed staat voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak

Onze scherpe prijzen zijn mogelijk doordat we geen fysieke winkel hebben, maar het bij een webshop houden. Hier houden we het aanbod up to date en zijn we 24 uur per dag geopend. Bij WGS Witgoed staan we voor kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Wij zijn zowel via e-mail als telefonisch bereikbaar. Na uw bestelling nemen wij binnen 24 uur contact met u op. Bovendien streven we ernaar uw bestelling binnen drie werkdagen bij u te bezorgen, zodat u niet te lang zonder zit. Bezorgen doen wij overigens niet in alle provincies, maar alleen in Overijssel, Gelderland, Utrecht, Flevoland, Drenthe, Friesland en Groningen. Onze opslaghal is gelegen in Rijssen. Woont u in één van bovenstaande provincies? Dan bezorgen wij uw bestelling graag thuis. 

Graag verwelkomen we u in onze webshop en helpen we u aan het juiste apparaat voor de beste prijs!

https://wgswitgoed.nl/