Duo Request
Image default
Vervoer en transport

Dé groothandel voor kwalitatieve heftruckbanden

Het is van uiterst belang dat uw heftruck op stevige en stabiele banden rijdt. Ze vervoeren namelijk pallets en goederen die ze veilig van het ene naar het andere punt vervoeren. Wanneer een heftruck daarvoor niet vertrouwt op goede banden, zal de heftruck instabiel zijn wat als gevolg kan hebben dat uw producten op de grond vallen. Bij Juma Industriebanden B.V. zijn ze gespecialiseerd om als groothandel iedereen te voorzien van het juiste type heftruckbanden. Als u niet zeker bent over welk type u nu precies nodig heeft, dan neemt u gewoon contact op met de medewerkers voor adviezen op maat.

Een complete service voor langzaam en zwaar vervoer

Niet alleen voor heftruckbanden bent u bij Juma Industriebanden B.V. aan het juiste adres, maar voor alle langzame, zware voertuigen. Met een uitgebreid assortiment aan banden voor transportmiddelen zullen zij zeker wel een geschikte band hebben voor uw voertuig. Daarnaast voeren zij ook reparaties uit aan de banden van uw langzamer transportmiddel. Weet u niet hoe u de heftruckbanden verwisselt? Geen probleem! De specialisten van Juma Industriebanden B.V. komen snel langs en klaren vlot dit klusje voor u. Met een ruilvelgensysteem voor heftrucks ter beschikking, doen zij al het nodige reparatiewerk en onderhoud aan de wielen van uw transportmiddelen.

Profiteer van de uitstekende service

Zo ziet u maar dat Juma Industriebanden B.V. veel meer is dan enkel een groothandel in heftruckbanden. Zij luisteren naar al uw wensen en vragen en bieden daar vervolgens handige oplossingen voor. Ze zien het als hun taak om ervoor te zorgen dat uw zwaardere en trage transportmiddelen vlot rijden en veilig uw goederen vervoeren. Door hun ruime assortiment bent u ook altijd zeker van het feit dat zij de band hebben die u zoekt. In plaats van bij verschillende kleine verdelers langs te gaan, gaat u voor zekerheid bij Juma Industriebanden B.V. Dat bespaart u vervolgens weer tijd.

https://juma-bv.nl/