Duo Request
Image default
Hobby en vrije tijd

De q16 coils in de e-sigaret

Gewoon een sigaret opsteken of een sjekkie wordt steeds moeilijker in deze tijd. Steeds meer plaatsen verbieden roken, voornamelijk in openbare ruimtes. Hierdoor wordt de aanschaf van een e-sigaret steeds aantrekkelijker. De e-sigaret kun je roken met en zonder nicotine en dankzij de q16 coils wordt ervoor gezorgd dat de smaak behouden blijft. Deze coil is van katoen en zorgt ervoor dat de smaak van de e-sigaret niet bederft. Op die manier kun je nog meer genieten van jouw e-sigaret. Of je deze nu met of zonder nicotine gebruikt.

De justfog q16, q16-c en q16 pro verschillen

De q16 coils heb je in verschillende opstellingen. Ze zijn allemaal wel heel vergelijkbaar maar hebben kleine verschillen. Toch wordt er aangeraden om te beginnen met een starter set om te kijken of de e-sigaret echt iets voor jouw is. Je kan namelijk altijd nog upgraden naar de andere mogelijkheden. Tussen de q16 en q16-c is het enige verschil dat de q16-c een kind veilige afsluiting heeft. Mocht je dan onverhoopt per ongelijk je e-sigaret ergens laten liggen, weet je in ieder geval zeker dat je kinderen veilig zijn. De q16-pro is de enige top filler clearomizer.  Maar deze schaf je pas aan wanneer je zeker weet dat de e-sigaret iets voor jouw is.

De gebruiksvriendelijkheid van de q16

Door de gebruiksvriendelijkheid is de q16 geschikt voor de beginner en de meer ervaren damper of e-smoker. Je kan namelijk zeer makkelijk de flow instellen naar je eigen wensen. En met de anti-spit systeem weet je zeker dat je geen spetter e-liquid in je mond komt tijdens het dampen. Hierdoor kun je meer genieten van jouw e-sigaret. Wanneer je de starters set koopt krijg je natuurlijk alles wat je nodig hebt. Je hoeft dan alleen de bijsluiter te volgen zodat je kan beginnen met jouw eerste ervaring van de e-sigaret.

https://wizzits.com/justfog/q16/