Duo Request
Image default
Banen en opleidingen

Digitaal toetsen biedt veel voordelen, ontdek het zelf

De specialisten van Eureka Examens begrijpen wel waarom steeds meer bedrijven overstappen naar digitaal toetsen; het is namelijk een flexibele, efficiënte en uiteraard veilige manier van examineren. Dit zijn dan ook de belangrijkste pijlers van deze specialisten. In samenwerking met Paragin en Citrus Andriessen hebben ze daardoor een kwaliteitssoftware ontwikkelt, speciaal bedoeld voor het veilig en digitaal afnemen van toetsen. Deze software ondersteunt diverse vraagstellingen, zoals open vragen, meerkeuze vragen, cases, sorteervragen en hotspotvragen. Deze vragen worden op een creatieve manier samengevoegd in een toetsenmatrijs. Hierdoor kun jij er zelf voor kiezen of je alle kandidaten dezelfde toets laat maken of dat je steeds een ander examen aanbiedt. Lees snel verder en ontdek de andere voordelen die digitaal toetsen biedt!

De voordelen van digitaal toetsen

Wil je overstappen naar digitaal toetsen? Neem dan zeker deze specialisten in de arm! Zij zorgen ervoor dat alle vragen op de juiste manier worden gedigitaliseerd en worden ondergebracht in een vragenbank. Doordat de vragen worden gecombineerd in een mal, besluit je zelf in wat voor volgorde de vragen worden gesteld. De software van deze experts is:

  • Veilig en betrouwbaar;
  • Fraude-voorkomend;
  • Efficiënt en snel;
  • Toegankelijk én overzichtelijk.

Deze experts denken graag met je mee om te zorgen dat de inrichting van de toetsenomgeving optimaal is. Zo hoef jij je hier geen zorgen over te maken en weet je dat het proces van digitaal toetsen optimaal verloopt.

Kies voor veiligheid en professionaliteit

Naast dat de software flexibel en eenvoudig is, is het uiterst goed beveiligd. De software wordt beheerd én ontwikkeld door professionele partners met een ISO-27001 certificaat. Daarnaast wordt er uiteraard rekening gehouden met de actuele wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Het afnemen van de examens gebeurt op een afgeschermde manier, waardoor kandidaten geen mogelijkheid hebben om fraude te plegen. Kortom, voor een veilige manier van digitaal toetsen schakel je deze specialisten in!

https://eureka-examens.nl/