Duo Request
Beauty en verzorging

Een betrouwbare botoxbehandeling door gecertificeerde artsen

Botox is een welbekend middel. Het betreft een officiële merknaam. Het werkzame middel is botuline toxine. Dysport en Azzalure zijn tevens merknamen die het werkzame middel bevatten. De ‘Botox’ injectable wordt al meer dan twintig jaar wereldwijd gebruikt wordt door cosmetisch artsen. Het middel is bedoeld bijvoorbeeld diepe rimpels zachter en dus minder zichtbaar te maken. Botox zorgt ervoor dat de samentrekking van spieren verminderd wordt. De werking is zeer effectief bij de fronsrimpel of afhangende mondhoeken.

NVCG gecertificeerde artsen voor een veilige behandeling

Een geslaagde behandeling met Botox is van vele factoren afhankelijk. Zo is het gebruik van een kwalitatieve injectable van belang, evenals de ervaring van de arts. Een zeer gewaardeerde Nederlandse kliniek op het gebied van Botox behandelingen is Van Lennep Kliniek. De cosmetisch artsen Gitte Boumeester en arts Ludy Holst hebben tientallen jaren ervaring en vele behandelingen uitgevoerd. Beide artsen zijn gecertificeerd door het NVCG; De Nederlandse Vereniging voor Cosmetische Geneeskunde.

Botox dient meerdere doelen

Botox kan een uitstekende oplossing zijn voor rimpelvermindering bij een ouder wordende huid, maar ook bij migraine en zweten. Overmatig transpireren -de medische term is hyperhidrose- is een aandoening waar zowel mannen als vrouwen last van kunnen hebben. De ingreep bestaat in dit geval uit kleine prikjes Botox. Het resultaat, een opvallende vermindering van de zweetproductie, ontstaat meestal al na twee weken. Informeer eens bij je zorgverzekering, want soms is een vergoeding mogelijk. 

Meer dan injectables

Stoor je je aan bepaalde aspecten in het gelaat of wil je gewoonweg gracieus ouder worden? Kom dan eens langs bij Van Lennep Kliniek. Een eerste consult is altijd gratis. Je kunt rekenen op een bestudering van het totale gelaat en een goed advies, vrijblijvend. De oplossing ligt niet altijd in het gebruik van injectables zoals fillers en Botox. De kliniek maakt gebruik van professionele huidverzorgende producten die ook voor thuisgebruik zeer geschikt zijn. Kom eens langs voor een gesprek met een van de specialisten. Je bent welkom in de kliniek te Den Haag of Oegstgeest.

https://www.vanlennepkliniek.nl/