Duo Request
Image default
Vervoer en transport

Een ervaren specialist met veel kennis op het gebied van noodhulpverlening

Wanneer u noodhulpverlening biedt in hulpontwikkelingslanden moet u al veel belangrijke zaken regelen. Mission & Relief is een organisatie die u graag helpt door het uit handen nemen van het transport van hulpgoederen. Dit bedrijf is een expediteur met veel ervaring in het ondersteunen van internationale hulporganisaties. Door hun in te schakelen heeft u meer tijd voor andere belangrijke zaken en weet u zeker dat alles goed geregeld wordt. Zij luisteren naar uw wensen en zorgen voor passend transport met verschillende mogelijkheden. Zo is transport over zee, wegtransport en luchttransport mogelijk bij deze specialist. Hierdoor weet u zeker dat uw goederen snel en veilig aankomen op de plek van bestemming.

Alles op het gebied van transport wordt voor u geregeld

Bij deze specialist helpen ze organisaties die noodhulpverlening bieden in het buitenland. Voor alles op het gebied van transport kunt u bij hen terecht. Denkt u aan het regelen van import- en exportdocumenten voor de douane, maar ze bieden ook opslagruimte aan voor goederen die u later wilt laten transporteren. Wanneer u een bulk medische goederen heeft dat nog verdeeld en ingepakt moet worden, staan ze ook voor u klaar. Deze specialist heeft een uitgebreide dienstverlening om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen bij noodhulpverlening. Hierdoor wordt de druk op uw schouders verlicht en kunt u uw focus leggen op het daadwerkelijk verlenen van hulp aan mensen die het nodig hebben.

Bespreek de mogelijkheden met deze specialist

Bij Mission & Relief bieden ze hun expertise aan verschillende internationale hulporganisaties aan. De landen waar ze goederen naar transporteren zijn afhankelijk van de huidige situatie in het desbetreffende land. Biedt u noodhulpverlening aan in een specifiek land en wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn? Dan kunt u altijd contact opnemen met een van de medewerkers van dit bedrijf. Zij vertellen u alles over de diverse opties en bespreken de mogelijkheden met u. Hierdoor weet u snel wat er mogelijk is en kunt u hen inschakelen voor het transporteren van medische of andere goederen.

https://missionandrelief.nl/nl/