Duo Request
Image default
Dienstverlening

Eetkamerstoelen met wieltjes zorgen voor eigen persoonlijkheid in het interieur

Er is zeker veel ruimte om uw eigen persoonlijkheid in uw eetkamerstoelen met wieltjes te injecteren, aangezien er zo veel keuze is in termen van stijl, materiaal en stoffering keuze. Eetkamerstoelen zonder armleuningen zijn over het algemeen meer casual dan die met, en zijn vaak slechts gedeeltelijk gestoffeerd. Als je een moderne eetkamerstoel wilt proberen, zoek dan naar gebogen hout en gegoten plastic of metalen frames die zorgen voor een gestroomlijnde, eigentijdse look.

 

Armloze stoelen hoeven echter niet modern of eigentijds te zijn

Armloze stoelen hoeven echter niet modern of eigentijds te zijn, en van de Pol meubelen heeft veel meer traditionele stoelen. Deze stoelen hebben meestal een luxe design, gebogen poten en sierlijke uitgesneden elementen. Online winkelen is een fluitje van een cent bij van de Pol meubelen, vooral als het gaat om eetkamerstoelen.

 

Eetkamerstoelen met wieltjes en met armleuningen

Eetkamerstoelen met wieltjes en met armleuningen worden meestal aan het hoofd van de tafel geplaatst als een sterk, traditioneel kenmerk. Deze fauteuil in traditionele stijl heeft een formele uitstraling, dus als je dat soort high-end, stijlvolle uitstraling in je eetkamer wilt, zou een paar fauteuils aan het hoofd van een grote tafel ideaal zijn. Deze statement stoelen zien er geweldig uit in massief hout met geheel of gedeeltelijk gestoffeerde zittingen en rugleuningen.

Fauteuils zijn echter niet alleen een traditionele keuze. Bij van de Pol meubelen hebben ze veel verschillende stijlen eetkamerstoelen met armleuningen van modern tot modern, rustiek tot glamour. Asymmetrische ontwerpen van plastic of metaal voegen een vleugje moderniteit toe aan het einde van stoelen.