Duo Request
Image default
Dienstverlening

Goedkoop een bedrijfsauto leasen? Het kan bij dit leasebedrijf in Breda!

Als u een bedrijfsauto gaat leasen, wilt u natuurlijk dat deze zo goedkoop mogelijk is. Dat kan bij De Leaseveiling, een leasebedrijf in Breda. Dit bedrijf werkt met een uniek concept, namelijk een veiling. Aan de hand van uw wensen worden er verschillende leasebedrijven geselecteerd, die meedoen aan de veiling. Elk bedrijf mag verschillende biedingen uitbrengen. Aangezien de bedrijven van elkaar kunnen zien wat ze geboden hebben, kunnen ze telkens een steeds lager bod uitbrengen. Als u akkoord bent met een bepaald bedrag, kunt u de veiling sluiten.

De voordelen van een veiling

Een auto leasen door middel van een veiling brengt veel voordelen met zich mee. Aangezien de bedrijven graag hun leaseauto aan u kwijt willen en daardoor een steeds lager bod uitbrengen, zal de prijs een stuk lager uitvallen dan wanneer u een auto bij een ‘normaal’ leasebedrijf leaset. Ook voldoen de leasebedrijven die aan de veiling meedoen aan uw eisen, aangezien deze speciaal hierop zijn geselecteerd. Zo leaset u dus én de goedkoopste auto én schaft u de voor u ideale auto aan.

Het bedrijf

Het leasebedrijf in Breda is in 2011 opgericht en heeft dus al tien jaar ervaring in veilingen voor leaseauto’s. En dat is te merken. Alle medewerkers van het bedrijf hebben kennis van zake en met alle vragen kunt u bij hen terecht. De medewerkers zijn uiterst vriendelijk en passievol in hun vak. U zult dus niet simpelweg een kort antwoord op uw vraag krijgen, maar uitgebreid en op een enthousiaste manier geholpen worden.

Gratis veiling

Buiten het feit dat u uw nieuwe auto voor een enorm laag bedrag kunt leasen, hoeft u ook nog eens niets te betalen voor de veiling zelf. U bent het leasebedrijf in Breda dus niets verschuldigd. Het feit dat de veiling geheel gratis is, maakt het voor u laagdrempeliger om een veilig te starten en zo de perfecte bedrijfsauto te leasen.

https://www.deleaseveiling.nl/