Duo Request
Image default
Vervoer en transport

Heeft u een rolstoeltaxi nodig in Gelderland?

Wanneer u een rolstoeltaxi nodig heeft in Gelderland, kunt u te allen tijde rekenen op Taxibedrijf Buiting uit Stokkum. Dit taxibedrijf beschikt over vakbekwame en klantvriendelijke chauffeurs die u graag van A naar B brengen. Als officiële rolstoeltaxi in de provincie Gelderland werken ze volgens de richtlijnen van de Code Veilig Vervoer Rolstoelinzittenden. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u veilig op de plaats van bestemming aan zult komen. Het is natuurlijk wel zo fijn als u zich veilig kunt voelen in de taxi die u naar uw bestemming brengt. Daarom kunt u het beste een rolstoeltaxi regelen via dit bedrijf uit Stokkum, Gelderland.

Waar moet u naartoe gebracht worden?

Wanneer u op zoek bent naar een geschikte rolstoeltaxi, kunt u gerust een van de chauffeurs van Taxibedrijf Buiting bellen. Het maakt niet uit welke chauffeur u aan de lijn krijgt, want alle chauffeurs zijn goed opgeleid en zijn erg vriendelijk. Zo kunt u op een comfortabele manier naar uw bestemming gebracht worden. Wist u overigens dat dit taxibedrijf het officiële Taxikeurmerk heeft? Het wagenpark waarover ze beschikken is bovendien volledig uitgerust en van alle gemakken voorzien. De chauffeurs weten uiteraard ook hoe ze rolstoelen veilig in de wagen kunnen plaatsen. Zodra u goed vastgezet bent, zullen ze u naar uw bestemming brengen.

Bel deze taxi voor een ritje

Wanneer u graag een ritje rijdt met deze rolstoeltaxi uit Gelderland, kunt u het beste telefonisch contact met ze opnemen. Tijdens uw telefoongesprek bent u vrij om al uw wensen uit te spreken. Het taxibedrijf kijkt dan graag hoe ze aan uw wensen kunnen voldoen. Wanneer u een taxi heeft geboekt, zal deze uiteraard op het afgesproken tijdstip en de afgesproken locatie voor u klaar staan. Wacht niet langer en laat u vervoeren door een van de vriendelijke chauffeurs van dit taxibedrijf.

https://taxibedrijfbuiting.nl/