Duo Request
Image default
Eten en drinken

Het eten voor jouw feest regelen gaat nu super simpel

Catering bestellen in Nijmegen

Deze buitengewone plaats kent altijd wat te doen. Zo geniet Nijmegen vele festivals en een gezellige centrum die u gedurende het jaar kunt beleven. Heeft u behoefte aan meer informatie over wat er te doen is in Nijmegen? Bekijk dan dit linkje. Met zoveel leuks te doen, zal het dan ook niet verbazen dat veel mensen zoeken naar een online maaltijdbereider, alleen de beste kwaliteit levert. Het maakt niet uit of u zakelijke bijeenkomst organiseert of een prive feestje geeft. Voor de lekkerste maaltijden uit Nijmegen belt u met Happie Delivery Catering. Maaltijden bestellen voor jouw feestje of voor een bedrijfsbijeenkomst, jubileum of zakelijke event doet iedereen via Happie Delivery. In onze webshop heeft u uw lievelingsgerechten gemakkelijk besteld. Maar welke mogelijke catering kunt u allemaal bestellen in Nijmegen? U zit hier helemaal goed voor heerlijke sandwiches en salades, de beste fingerfood, de meest smakelijke diners en zelfs de gezelligste BBQ party’s, waarbij u een BBQ meester u alles uit handen laat nemen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en tenslotte weer tot de schoonmaak. Zowaar de afwas wordt gedaan. Dat klinkt toch geweldig?


 

Welke type catering kunt u laten leveren in Nijmegen?

 Het assortiment van Happie Delivery Catering is heel erg breed. Zo heeft u keuze uit de volgende soorten maaltijden

Lunch bestellen in Nijmegen

De lekkerste Middag maaltijden laat je bezorgen door Happie Delivery in Nijmegen. Voor iedereen is er iets te vinden op onze site. Onze lunchpakketten bestaan uit verchillende soorten broodjes, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw lunchpakketten individueel verpakken. Ook als u uw lunchpakketten bij verschillende mensen wilt laten leveren, dan is dat een optie.Happie Delivery maakt uitsluitend gebruik van ecologische verpakking. Zo doen wij, net als velen, ons best voor een beter milieu. 

High Tea bestellen in Nijmegen

Wilt u authentiekers dan een alledaagse middagmaaltijd, dan kunnen jullie gaan voor een High Tea. Diverse opties helemaal vol met lekkere zoete en hartige gerechtjes. Bijvoorbeeld makarons, scones en knapperige sandwiches met zalm. Te regelen voor grotere groepen of kleinere ontmoetingen. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie houdt er natuurlijk rekening mee! Glutenvrij, lactosevrij, halal, het is volkomen geen moeite. 

Buffet bestellen in Nijmegen

Buffetten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De beste avondmaaltijden van Nijmegen ,kan je wel zeggen. De keuze online is gigantisch. U vindt van Mexicaanse menu?s tot saladebuffetten! Ook kunt u uw menu helemaal op maat bij ons bestellen. Zo bepaalt u helemaal zelf welke maaltijden wij op uw bijeenkomst serveren.

BBQ catering in Nijmegen

Ook zin in een super gezellig feestje, buiten in de tuin? Ga dan voor onze BBQ Catering. Dat kunnen wij geheel voor u verzorgen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-koning wilt laten komen. Wij regelen het allemaal. Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De barbecues kunnen worden bezorgd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen in Nijmegen

Onovertroffen en unieke hapjes laten bezorgen doet heel Nijmegen in de online winkel van Happie. Met ons grote assortiment zorgen wij dat iedereen z?n favoriete borrelhapjes vindt. Van canapÈs tot vegan hapjes en van mini pizza?s tot fruit spiesjes. U vindt het hier allemaal.De borrelhapjes worden geleverd in heel Nederland

Tapas bestellen in Nijmegen

Houdt u van deze echte Spaanse lekkernijen? Bekijk dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u ten alle tijden het tapasmenu dat perfect past bij uw feestje.