Duo Request
Image default
Industrie

Hier vindt u zeker de industriële lijm die u nodig heeft

Zoekt u een betrouwbare leverancier van industriële lijm voor uw toepassingen? Dan schakelt u Lubribond Benelux in, gevestigd in Reeuwijk. Industriële lijm is professionele lijm die wordt gebruikt voor bijvoorbeeld de assemblage van producten en onderdelen, als brandvertragende lijm voor bijvoorbeeld constructies, als verpakkingslijm en uiteraard voor de montage van onderdelen. Door de professionele kwaliteit van industriële lijm, is deze perfect en veilig in uiteenlopende industrieën te gebruiken. Wil je dus metaal, leer, kurk, hout of rubber lijmen? Dan is deze lijm uitermate geschikt. Bij Lubribond Benelux vindt u een compleet assortiment aan industriële lijmen en siliconen. Door de jaren heen is dit assortiment industriële lijm en chemische verbindingsmiddelen gecomplementeerd, waardoor zij nu alle gangbare industriële lijmen en siliconen aanbieden voor iedere sector.

Aluminium lijmen voor diverse toepassingen

Afhankelijk van uw toepassingen kiest u de juiste lijmsoort bij dit bedrijf. U kiest bijvoorbeeld voor aluminium lijmen, waarbij er eerst een voorbehandeling nodig is voordat de lijm aangebracht wordt. Dit type lijm wordt steeds vaker in de bouw gebruikt, vooral omdat de kwaliteit hiervan door de jaren heen sterk is ontwikkeld. Zelfs voor vliegtuigonderdelen en onderdelen in de hightech industrie wordt aluminium lijm toegepast. Typische toepassingen zijn: het produceren en repareren van warmtewisselaars, het lijmen van plaatmateriaal en gevelbeplating, lichtgewicht onderdelen in de auto-industrie, maritieme sector en overige machines en apparaten die in de bouw worden gebruikt.

Vooraanstaande merken en een snelle levering

Naast aluminium lijmen vindt u nog hittebestendige en transparante lijmen. Met deze laatste lijmsoort maakt u glasheldere en haast onzichtbare verbindingen. Wanneer u kiest voor de industriële lijm van Lubribond Benelux, vertrouwt u op de kwaliteit van vooraanstaande merken waar dit bedrijf partner van is. Bovendien worden uw producten altijd snel geleverd, zodat u ze snel kunt toepassen in uw productie, reparaties of andere processen. Deze snelle levering wordt mogelijk gemaakt door de samenwerking tussen Lubribond Benelux en gerenommeerde transportbedrijven.

https://www.lubribond.nl/