Duo Request
Image default
Woning en Tuin

Hoe je voordelig je meubels kunt pimpen

Hoe je voordelig je meubels kunt pimpen

Het is een gekke en dure tijd voor velen. Door Corona zijn veel prijzen van bijvoorbeeld meubels flink gestegen. Het is dan ook niet zo gek dat je naar alternatieven gaat zoeken. Op marktplaats zou je eventueel kunnen slagen met tweedehands meubels. Maar dan moet het maar net jouw smaak zijn. Wij hebben een beter idee…. Maak van je huidige meubels tweedekans meubels! Dit heeft een aantal voordelen voor jou en het milieu. Voor jou omdat je geld bespaart en voor het milieu omdat je oude tafeltje, kastje of dressoir niet bij het grof afval beland. Wij gaan je vertellen hoe je je huidige meubels omtovert in een modern meubelstuk of precies in de stijl die jij voor ogen had.

Met plakfolie meubels pimpen

Laten we direct beginnen! Wat wil je bereiken? Wil je een nieuwe moderne en strakke stijl in je interieur creëren? Met plakfolie is dat mogelijk! Ook als je je oudbollige keuken een complete metamorfose wilt laten ondergaan is dat met folie mogelijk. We noemen dit ook wel keuken wrappen. Hiermee bedoelen we dus eigenlijk dat je je keukenkastjes geheel in een nieuw jasje steekt. Het grote voordeel van plakfolie is het feit dat het plakt. Dus hoef je niet met lijm of iets dergelijks aan de gang. Wel moet je zorgen dat je kasten, tafel, deur of keuken helemaal schoon en vetvrij is zodat het plaklaagje achter het folie, ook heel goed blijft hechten. Voor een moderne look raden we je marmer folie, een mooie houtkleur of plakfolie met betonlook.

Wat kost dat?

Wat kost nou zo iets vragen veel mensen zich af. Nou dat zal je verbazen, maar dat is vrij voordelig. Het ligt er wel aan met welk plakfolie jij aan de slag gaat. Kijk neem je gewoon kleeffolie van Patifix dan ben je niet zo duur uit. Kies je voor folie van Coverstyl of Aslan? Ja dan gaat de prijs flink stijgen, maar eerlijk: dan heb je ook wel wat. Op Plakfoliewebshop kun je eens een kijkje nemen en de mogelijkheden zien. Ook kun je een proef coupon bestellen om even te testen of dit wel echt iets voor je is. Een leuke manier op met plakfolies in aanraking te komen!

https://www.plakfoliewebshop.nl/