Duo Request
Image default
Woning en Tuin

Hoe vindt u een goede stukadoor?

Kennis en ervaring

Uw wanden zijn belangrijk. Daar moet een goede stukadoor het helemaal mee eens zijn. Het gaat niet om zomaar even een afwerking, maar de muur van uw kamers is vaak een echte blikvanger. Ook absoluut een onderdeel van het totale interieur. Het is daarom niet om het even hoe u de wanden laat afwerken. De keuze die u maakt, moet aansluiten bij de stijl van uw interieur, dan krijgt u mooi een geheel. Het is natuurlijk wel prettig als een stukadoor even met u meedenkt. Deze mensen hebben tenslotte veel kennis en ervaring in huis. Tenminste, als u kiest voor een goed en betrouwbaar bedrijf.

Eerlijke prijs

Een goede stukadoor rekent een eerlijke prijs. Als er heel veel vraag is naar stucwerk, dan kan een bedrijf of een ondernemer er voor kiezen om de prijs enorm op te jagen. Het is de vraag of dat zo eerlijk is voor u als klant. Zoek daarom iemand die een eerlijke prijs rekent. U komt daarachter door even een offerte aan te vragen. Als u dan daarin vermeldt wat u wensen zijn en om hoeveel wanden en/of plafonds het gaat, dan krijgt u een op maat gesneden offerte. Dit is helemaal vrijblijvend en u kunt zo een aantal bedrijven met elkaar vergelijken.

Een passende oplossing

Voordat een goede vakman begint, komt hij eerst even uw woning bekijken. Twijfelt u nog over het stucen, dan kan er natuurlijk een passende oplossing bedacht worden. Tenminste, als u in zee gaat met een echte specialist. Als het dan zo ver is, dan start de vakman altijd met het voorstrijken van uw wanden. Daarna wordt het gips aangebracht en uitgevlakt. Tenslotte wordt het geheel net zo glad gemaakt als u wenst.