Duo Request
Image default
Dienstverlening

In Rotterdam een photo booth huren

Een photobooth huren is leuk voor elk evenement of feest. Door middel van een fotobooth zorg je ervoor dat mensen altijd een herinnering over hebben van een leuke dag door middel van een paar kleine foto’s. Het voordeel is dat mensen ook zelf gebruik kunnen maken van het apparaat en de opties eindeloos zijn door een kist met attributen en verkleedspullen. Heb je binnenkort een bruiloft, evenement of bijvoorbeeld winkelopening in Rotterdam? Een photobooth huren zorgt ervoor dat de bezoekers deze leuke dag of nacht nooit meer zullen vergeten. 

Wat is een photobooth?

Een traditionele fotobooth is een klein hokje waar een camera is ingebouwd. Het is een klein kamertje met een bank die recht tegenover de camera staat. Op een scherm kan je vervolgens achtergronden kiezen en jezelf zien. Door op een knop te klikken kan je foto’s laten maken. Als je de foto’s hebt laten maken worden deze vervolgens automatisch voor je uitgeprint. Vaak zit aan de linkerkant buiten de deur een uitgiftepunt voor de foto’s. Meestal krijg je 3 of 4 foto’s die in een keer worden genomen en geprint. 

Daarnaast heb je ook andere soorten fotobooths die worden aangeboden door het bedrijf Lach je Lens. Zo heb je bijvoorbeeld een Backdrop fotobooth. Dit houdt eigenlijk in dat er een volledige achtergrond wordt gemaakt die ingericht wordt met decorstukken en een zelf te kiezen achterwand. Dit decor kan je helemaal zelf customizen en uniek maken. Vervolgens staat er een fotograaf bij of kan je zelf foto’s maken van jezelf en je vrienden bij deze achtergrond. Hier staan mensen gegarandeerd voor in de rij. 

Als je een photobooth gaat huren bij Lach je Lens kan je vier uur lang genieten van onbeperkte foto’s in de photobooth. Transport, op- en afbouw en een verkleedkist met extra accessoires zitten inbegrepen bij het huren. Een photo booth Rotterdam kan dus op locatie worden bezorgd en opgezet worden. De foto’s worden direct geprint en kunnen ook nog digitaal worden geleverd. Ook is er een assistent aanwezig die kan ingrijpen als er hulp nodig is of enthousiast kan helpen met het maken van de foto’s. 

De perfecte photobooth voor jouw feest

Je kan zelf kiezen voor de backdrop van de foto. Van creatie tot uitvoering wordt het proces geregeld om foto’s te maken die op de koelkasten en muren van mensen komen te hangen. Door gebruik te maken van de beste materialen en nieuwste technieken weet je zeker dat je een foto krijgt van hoogwaardige kwaliteit. Vraag een vrijblijvende offerte aan bij Lach je Lens om meer te leren over de prijs. Deze is namelijk afhankelijk van wat je wilt en welke aanpassingen je er allemaal bij wilt. Wil je een fotobooth huren? Neem contact op met Lach je Lens.

https://lachjelens.nl/