Duo Request
Image default
Woning en Tuin

Jouw eigen design meubels

Of je nu net verhuisd bent, of gewoon uitgekeken bent op je interieur: soms wil je gewoon iets nieuws. In het begin van je woon carrière staat je huis nog vol afdankertjes. Een oude bank van je oom, een kastje van je opa en oma en een tafel uit de kringloopwinkel. Voor je eerste interieur volstaat dat prima.

Na een paar jaar wil je jouw interieur toch meer afstemmen op je eigen smaak. Die versleten bank moet er uit en die tafel ziet er eigenlijk al jaren niet meer uit. Inmiddels verdien je ook ietsje meer, dus heb je de ruimte om te kiezen voor kwaliteit. Mooie meubels, van een hoge kwaliteit,die een verlengstuk zijn van jouw identiteit. Design meubels, die op elkaar afgestemd zijn en samen één geheel vormen.

Shop jouw design meubels online

Bij Living99.nl kies je jouw design meubels online. Van een stoere salontafel tot een robuuste eiken boomstamtafel, uiteraard met de bijpassende stoelen en banken. Mooie design meubels laat je niet in het  donker staan, dus kies ook gelijk voor een van de prachtige Scandinavian Design hanglampen. Je interieur maak je af met een mooie kast en de juiste woonaccessoires. Bij Living99.nl stel je zonder al te veel gedoe jouw unieke interieur helemaal op maat samen.

Uniek assortiment

En weet je wat helemaal uniek is? Bij Living99.nl kunnen tafels worden geleverd in elke maat die je maar wilt. Bovendien heb je de keuze uit 14 kleuren lak voor de afwerking van jouw eigen design tafel. Zie dat maar eens te krijgen bij een concurrerende online meubelshop.

Toch liever in het echt?

Wil je ons assortiment aan design meubels toch even in het echt zien? Kom dan eens langs bij onze prachtige showroom in Zevenaar (bij Arnhem). Neem vooraf even contact met ons op voor een afspraak en om te controleren of we het meubelstuk dat je wilt bekijken op voorraad hebben. We verwelkomen je graag en staan je met raad en daad terzijde. Want het is tenslotte jouw huis en jouw interieur.