Duo Request
Image default
Electronica en Computers

Algemene problemen en probleemoplossing bij Candy wasmachines door wasmachine reparatie Amsterdam

Algemene problemen en probleemoplossing bij Candy wasmachines door wasmachine reparatie Amsterdam.

Candy is een internationaal merk. En biedt een volledig assortiment vrijstaande en ingebouwde wasmachines met een aantal van de meest geavanceerde technologie. De Candy Grando, bijvoorbeeld, is ontwikkeld om aan alle wasbehoeften te voldoen. Met een drumcapaciteit van 9 kg, past u automatisch de instellingen en speciale drumactie aan voor een diepe reiniging.

Helaas doen zich soms problemen voor. En hoewel je ze misschien niet zelf kunt repareren, is het goed om te weten waarmee ze te maken kunnen hebben. Zie hier veelvoorkomende Candy wasmachine-problemen en het oplossen hiervan.

Candy Wasmachine Foutcodes

Als uw apparaat een fout detecteert, verschijnt er een foutnummer op het digitale display. Of het knippert een aantal keren om samen te vallen met het foutstoringsnummer. Een E01-foutcode of een enkel knipperlicht geeft bijvoorbeeld een probleem met het deurslot aan of kan een defecte bedradingsaansluiting zijn.

Fout 02, of twee keer knipperen geeft aan dat de machine problemen heeft met het vullen met water. Dit kan te wijten zijn aan waterdruk of Candy wasmachine filterproblemen. Fout 03 of drie keer knipperen houdt verband met het apparaat dat niet snel genoeg wordt leeggemaakt. Dit kan te wijten zijn aan problemen met de uitlaatslang of het afvoerfilter.

Foutcodes variëren van E01 tot E18. Raadpleeg de handleiding van uw fabrikant voor een uitgebreide handleiding voor het identificeren van deze codes. 

Candy wasmachine reparatie Amsterdam

Candy Grando wasmachine problemen kunnen worden gevarieerd. De volgende lijst vermeldt de storing en de onderdelen van het apparaat die de oorzaak kunnen zijn:

Het apparaat start niet

Controles moeten worden uitgevoerd door een gekwalificeerde elektricien op de voeding, zekeringen en uitschakelaars. Deursluiting kan een rol spelen, evenals het programma of het sanitair.

De deur gaat niet open

Dit kan een resetfout zijn, het niet voltooien van een programma of een probleem met wachttijd bij het openen van de deur. Als er nog water in de trommel zit, voorkomt dit dat de deur opengaat.

Het apparaat lekt

Er zijn een aantal redenen waarom dit kan gebeuren, waaronder een losse toevoerslang die mogelijk moet worden aangehaald. De afvoerpijp kan worden geblokkeerd en heeft een loodgieter nodig om de obstructie te verwijderen. De deurafdichting kan worden gedragen. Of de wasmiddellade kan verstopt zijn. En er is mogelijk een probleem met het filterdeksel of het filter zelf.

Witgoed reparatie Amsterdam vindt u in heel Amsterdam en omstreken. Wij doen o.a. wasmachine reparatie in Amsterdam Noord, wasmachine reparatie in Amsterdam Zuid, wasmachine reparatie in Amsterdam Zuid-Oost en meer.

https://witgoed-reparatie.net