Duo Request
Image default
Woning en Tuin

Loungesets staan zeer chique

Al een tijdje is een loungeset niet meer weg te denken uit de tuin. Dat is zeker niet voor niets. Wie wil de gezelligheid uit huis niet naar de tuin halen? Een loungeset is daarvoor zeer geschikt. De materialen van de loungesets worden steeds mooier en voor iedereen is er een passende set te vinden. We zien veel loungesets die gemaakt zijn van Wicker of steigerhout. Dit zijn duurzame en sfeervolle materialen waardoor ze garant staan voor jarenlang plezier. Maar wat brengt 2019?

Er is een tuintrend zichtbaar naar steeds mooiere spullen. Dit jaar komen er nieuwe kleuren, patronen, vormen en materialen op de markt. Dé tuintrend is het combineren van materialen, zoals hout met aluminium. Dit geeft een heel eigen en vernieuwende sfeer. We zien aardse, zachte en basic kleuren in verschillende tuincollecties.

Ook ‘ín the picture’ is de lounge dining set. Hiermee krijg je het beste van twee werelden: relaxen en buiten eten. Met zo’n set hoef je geen moeilijke keuze te maken tussen een gewone dining set of een loungeset. Het scheelt in kosten en ruimte. Er zijn veel mogelijkheden qua stijlen, opstellingen, kleuren en maten. De tafels zijn hoger dan bij een gewone loungeset.

Een andere trend is dat de kussens tegen regen moeten kunnen. Dit scheelt heen en weer rennen met kussen als er een buitje langskomt. Het duurzame materiaal van de kussens is sneldrogend zodat je na de bui weer heerlijk kunt genieten van het zonnetje.

Terrashaarden en verlichting mogen in 2019 op een lounge terras ook niet ontbreken. Maar heb je al eens gedacht aan een mooi vloerkleed? Je wilt toch het hele jaar van de tuin genieten? Decoratie hoort hierbij.

De tuintrend in 2019 wordt chiquer en we gaan het jaar rond loungen in een tuin voorzien van mooie materialen en aardse kleuren. Hier word jij ook blij van!

https://www.suns-tuinmeubelen.nl/loungeset