Duo Request
Image default
Vervoer en transport

Met een bedrijfsautoverzekering gaat u veilig op pad

De kans is aanwezig dat u en uw medewerkers regelmatig de weg op gaan met de bedrijfsauto. Dan is het belangrijk dat u goed verzekerd bent. Want gaat het mis? Dan is het wel zo prettig dat u terug kunt vallen op een verzekering. Daarom doet u er goed aan om een bedrijfsautoverzekering af te sluiten bij 123Bestelautoverzekering.nl. Op deze website vergelijkt u eenvoudig de premies van diverse aanbieders. Vervolgens sluit u de verzekering af bij de aanbieder waarbij u zich het prettigst bij voelt. Zo gaat u met een gerust hart de weg op!

Profiteer van diverse voordelen

U bent bij 123Bestelautoverzekering.nl aan het juiste adres voor het afsluiten van een bedrijfsautoverzekering tegen een scherpe prijs. Maar er is meer. U profiteert van nog meer voordelen:

  • U kunt de diverse premies eenvoudig vergelijken, waardoor u zeker weet dat u een verzekering afsluit die bij uw situatie past.
  • Na de aanvraag van de bedrijfsautoverzekering heeft u direct de polis en de bevestiging van de voorlopige dekking in uw mailbox.
  • Er zijn verzekeringen voor jonge bestuurders. Dat is zeer positief als u jonge werknemers in dienst heeft.
  • U kunt een schadeverzekering voor inzittenden afsluiten. De verzekeraar vergoed zowel materiële als letselschade.

Uw bedrijfsautoverzekering sluit u eenvoudig online af

U berekent uw premie eenvoudig en snel op de website van de verzekeraar, waarna u snel weet wat uw premie is. Voor uw geboortedatum, postcode en kenteken in en bekijk uw dekking. Binnen enkele muisklikken kunt u de autoverzekering afsluiten. Dezelfde dag ontvangt u nog de voorlopige dekking en de definitieve bevestiging en acceptatie. Naast het eenvoudig afsluiten van uw bedrijfsautoverzekering geniet u van unieke extra’s. De no-claim korting kan zelfs oplopen tot 80% en ontvangt u de gewenste hulp als u een helpende hand kunt gebruiken. Neem gerust contact op met de specialist op de mogelijkheden te bespreken.

https://www.123bestelautoverzekering.nl/