Duo Request
Image default
Vervoer en transport

Nooit meer met de handen in het haar bij het inklaren van goederen

Voor ontzettend veel bedrijven is het inklaren van goederen bij de Nederlandse douane een tijdrovende en vooral kostbare bezigheid. Eigenlijk is het inklaren van goederen niets meer of minder dan het betalen van invoerrechten en andere heffingen over goederen die u naar landen binnen de Europese Unie importeert. Bij het invoeren van goederen binnen en naar de Europese Unie zijn de documenten rondom inklaring van de goederen verplicht. Dit gaat echter gepaard met veel wet- en regelgeving die erg onduidelijk kan zijn. Dit leidt ertoe dat het regelmatig voorkomt dat goederen in tijdelijke opslag moeten. Ook hier gaan extra kosten mee gepaard. Bent u wel klaar met die extra kosten en wilt u graag een efficiëntere werkwijze gaan hanteren? Lees dan snel verder!

Schakel een professioneel bedrijf in voor het inklaren van uw goederen

Als u de rompslomp rondom het inklaren van goederen wilt verminderen binnen uw onderneming, is het mogelijk om een bedrijf in te huren dat u assisteert bij alle douanezaken. Hemetex B.V. in Rotterdam kan u helpen bij import, export, transit én doorvoer. Door middel van het elektronische aangiftesysteem wordt het gereedmaken van de douanedocumenten een fluitje van een cent. Binnen afzienbare tijd zijn uw goederen op een Nederlands douanekantoor naar wens om ingeklaard te kunnen worden. Zo heeft u uw goederen altijd tijdig terug en zijn ze met de aanwezigheid van alle correcte importpapieren klaar voor verhandeling. Het vrijgeven van de goederen gebeurt tevens digitaal, zodat u meteen weet wanneer de goederen vrij zijn voor u. Zo wordt het wel heel gemakkelijk om de beloften aan uw klanten waar te maken.

Maak gebruik van de snelle dienstverlening en ontzorg uzelf

Neem vooral eens contact op met de experts van Hemetex B.V. als u op zoek bent naar een meer tijd- en kostenefficiënte manier om het inklaren van uw goederen in te richten. Tijdelijke opslag en onduidelijkheid bij de douane zijn dan verleden tijd.

https://hemetex.nl/