Duo Request
Image default
Vervoer en transport

Ongekend veel mogelijkheden met gebruikte pallets

Gebruikte pallets kunt u gebruiken voor talloze toepassingen. Pallets hebben het grote voordeel dat ze eindeloos kunnen worden hergebruikt. Bij het kopen van gebruikte pallets moet u er rekening mee houden dat het draagvermogen voldoende is voor de goederen die u wilt vervoeren. Pallets kunnen van circa 300 kilo tot meer dan 1.000 kilo aan goederen bevatten. Daarnaast is het handig dat pallets een insteek hebben om ze met behulp van een pompwagen te kunnen verplaatsen. Pallets die worden hergebruikt zijn milieuvriendelijk omdat het materiaal niet na 1 keer gebruik al wordt weggegooid. Gespecialiseerde bedrijven leggen zich erop toe het hergebruik van deze handige transportmiddelen te stimuleren.

Pallets worden in veel branches gebruikt

Pallets komt u overal tegen in het bedrijfsleven. Winkels worden ermee bevoorraad, maar ook transport naar het buitenland gaat in veel gevallen op een pallet. De goederen kunnen gemakkelijk met pallet en al worden ingepakt zodat ze goed beschermd zijn tijdens transport. Pallets kunnen gemakkelijk en voordelig in een vrachtwagen of treinwagon worden geladen zodat de beschikbare ruimte optimaal wordt benut tijdens transport. Als uw bedrijf dan ook nog kiest voor gebruikte pallets, bewijst u niet alleen uzelf een dienst maar ook het milieu. Het voordeel voor u als gebruiker is dat deze pallets in aanschaf uiteraard een flink stuk goedkoper zijn dan wanneer u nieuwe pallets moet kopen. Steeds meer bedrijven ontdekken dit en kiezen dus voor gebruikte pallets.

Een toonaangevend bedrijf voor hergebruik van pallets

Post Pallets & Kisten is een bedrijf dat al sinds 1974 handelt in gebruikte pallets en andere transportmaterialen. De pallets worden in eigen beheer ingekocht, gecontroleerd en zo nodig gerepareerd. Vervolgens worden de pallets voor de verkoop aangeboden. U kunt op de website een overzicht vinden van verschillende soorten en maten blokpallets en balkpallets. Voor welke soort u kiest, is afhankelijk van het soort materialen dat u wilt vervoeren en vooral het gewicht van de materialen. Vanwege de ruime voorraad kan Post Pallets & Kisten de door u gewenste pallets vaak snel leveren. Neem contact op om uw order door te geven of voor een vrijblijvende prijsopgave.

https://ppk.nl/