Duo Request
Image default
Dienstverlening

Ophaalservice bij uw wasserette in Amsterdam

Mogelijk komt het niet direct in u op om uw wasgoed naar een wasserette in Amsterdam te brengen. Toch zitten er veel voordelen aan, als u besluit om het reinigen van uw kleding of andere textielstukken uit te besteden. U profiteert namelijk van een professionele reiniging, zonder dat u hiervoor tijd kwijt bent. Als u druk bent met werk, heeft u immers niet altijd voldoende tijd of de behoefte om tijd vrij te maken voor het wassen van kleding. Zeker grotere stukken als beddengoed of dekbedden blijven zo langer liggen dan wenselijk is. Door uw wasgoed aan een professionele wasserette in Amsterdam over te laten, heeft u hier echter geen omkijken meer naar. U kunt erop vertrouwen dat alles zorgvuldig wordt schoongemaakt en bovendien bij u thuis wordt terugbezorgd.

Uitbesteden van wasgoed

Als u gebruikmaakt van de uitstekende service van CityWash, uw wasserette in Amsterdam, dan kunt u gerust zijn van voortreffelijke resultaten. Deze professional biedt als service de mogelijkheid om uw textiel eenvoudig bij u op te halen, zodat u niet zelf uw kleding hoeft langs te brengen. Zorg er simpelweg voor dat alles gereed staat, op het moment dat de ophaalservice gepland staat en alles wordt voor u meegenomen. Ook voor het afhalen hoeft u niet zelf langs te komen. Hiervoor is eveneens een bezorgdienst geregeld, waarbij uw textiel weer schoon bij u wordt afgeleverd. Al het wasgoed wordt zo gewassen en gestreken weer bij u thuisbezorgd, waarna het direct de kast in kan.

Uiteenlopende diensten

U kunt voor diverse diensten een beroep doen op de service van uw wasserette in Amsterdam. Naast het wassen van kleding, kan uw textiel ook gestoomd worden. Soms is het verstandiger om uw kleding te laten stoomreinigen, doordat deze anders beschadigd raakt. Uw kleding wordt grondig gereinigd, voor een voordelige prijs. Ook kunnen kledingstukken worden versteld of gerepareerd bij uw wasserette in Amsterdam.