Duo Request
Image default
Vervoer en transport

Uitstekende kwaliteit bij deze stuurhuis specialist

Bent u op zoek naar auto-onderdelen van goede kwaliteit? Dan is het aan te raden om hiervoor een specialist in te schakelen. Hans de Haas Auto-onderdelen is zo’n specialist die in het bijzonder gespecialiseerd is in diverse stuurhuizen. Voornamelijk stuurhuizen van de automerken Ford Ka en Mercedes Sprinter behoren tot hun vakgebied, maar ook voor andere automerken kunt u bij hen terecht. Deze stuurhuis specialist levert werk van hoge kwaliteit en stelt service voorop. De auto-onderdelen die zij leveren zijn van uitstekende kwaliteit die door een team van deskundige medewerkers geproduceerd en gereviseerd worden.

Deskundig en resultaatgericht advies

Bij Hans de Haas Auto-onderdelen maken ze veelal gebruik van gereviseerde onderdelen. Deze onderdelen worden als eerste nauwkeurig uit elkaar gehaald, vervolgens onderzocht en als laatste grondig getest. Zo weten ze zeker dat een onderdeel goed werkt en aan de functionaliteit en kwaliteit niet te twijfelen valt. U krijgt op alle gereviseerde onderdelen van dit bedrijf garantie. Zo weet u zeker dat de onderdelen voor lange tijd meegaan. Naast het produceren en reviseren van auto-onderdelen, krijgt u bij dit bedrijf ook nog eens deskundig en resultaatgericht advies. Door de jarenlange ervaring van de medewerkers van deze stuurhuis specialist, hebben zij veel kennis opgedaan. Daarom kunnen zij u precies vertellen welke optie voor u geschikt is. Dit technische advies is geheel kosteloos en vrijblijvend. U zit dus nergens aan vast.

Maak een afspraak en ga langs

Naast het reviseren van stuurhuizen kunt u bij deze specialist ook terecht voor andere werkzaamheden aan uw auto. Denk daarbij aan het reviseren van stuurpompen- en kolommen, aircocompressoren, remtangen, dynamo’s en het kalibreren van stuurkolommen. Ze zijn van alle markten thuis! Maak direct een afspraak en ga langs bij deze stuurhuis specialist om de mogelijkheden te bespreken. Heeft u vooraf nog vragen? Neem dan eerst contact op met Hans de Haas Auto-onderdelen door te bellen of het contactformulier in te vullen. Zij helpen u graag verder!

https://www.hansdehaas.nl