Duo Request
Image default
Vervoer en transport

Vertrouw jouw zending toe aan deze koerier uit Nieuwegein

Ben je op zoek naar een koerier in de omgeving van Nieuwegein die ervoor zorgt dat jij zorgeloos je zendingen meegeeft? Dan is het aan te raden om contact op de nemen met Den Bode Transport. Den Bode Transport is een koerier die gevestigd is in Nieuwegein en die in de afgelopen jaren een goede reputatie heeft opgebouwd in onder ander regio Utrecht, Ede en Rotterdam. Het is dan ook een van de bekendste transportbedrijven geworden. Dat is natuurlijk niet zonder reden! De koeriers van Den Bode Transport leveren jouw pakketten razendsnel af op de plaats van bestemming, zowel nationaal als internationaal.

Zowel voor verzendingen als overslag de juiste partner

Deze koerier in Nieuwegein biedt bovendien ook nog hele andere diensten aan. Heb je bijvoorbeeld een ruimte nodig voor de overslag, omdat jouw zending nog niet op de plaats van eindbestemming aan moet komen? Dan heeft Den Bode Transport een ruime opslagplaats in eigen beheer waar je jouw goederen op kunt laten slaan. Op deze manier ben je ervan verzekerd dat de koerier jouw zending direct in Nieuwegein beschikbaar heeft wanneer je groen licht krijgt voor de verzending, maar hoef je jezelf ook niet druk te maken om veiligheidsmaatregelen. Dit wordt namelijk allemaal voor je geregeld. Ben je zelf een zending vergeten aan te melden of heeft je klant een spoedzending nodig? Ook dan neem je contact op met deze deskundige koerier uit Nieuwegein. Zij staan namelijk 24/7 voor je klaar.

Deskundige partner met GDP- en NIWO-certificering

Een van de grote voordelen van Den Bode Transport uit Nieuwegein is dat zij een koerier zijn die ook geneesmiddelen met spoed en gekoeld mag vervoeren. De medewerkers zijn namelijk opgeleid en gecertificeerd om dit soort leveringen te doen. Het bedrijf heeft een GDP-certificaat en NIWO-vergunning waardoor iedere vorm van levering mogelijk is. Wil je meer informatie? Neem dan zeker contact op!

https://denbodetransport.nl/