Duo Request
Vakantie

Wil je een luxe reis op maat? All over Tours stelt ‘m graag voor je samen!

All over Tours is bekend om luxe vakanties op maat en is dé Afrika reizen specialist van Nederland. De vakanties die je bij All over Tours boekt, zijn niet zomaar vakanties. We hebben het over luxe, originele en persoonlijke trips. Waar ‘de massa’ naar toe gaat, dat is bekend. Unieke plekjes in Afrika, daar zijn de meeste mensen minder van op de hoogte. Enkele voorbeelden van reizen die echt de moeite waar zijn:

  • een safari naar Zuid-Tanzania en Mafia Island;
  • een ballonsafari in Zambia met strandverlenging in Malawi;
  • een gezinsvakantie in Botswana inclusief kano safari.

All over Tours heeft inmiddels meer dan 25 jaar ervaring als allround touroperator. Once-in-a-lifetime ervaringen en adembenemende plekjes zorgen ervoor dat dit echt dé vakantie van je leven wordt. We organiseren en regelen alles geheel zelfstandig en in eigen beheer. We doen dus geen concessies. Op geen enkel punt! Als jij besluit jouw volgende holiday te boeken bij All over Tours, kun je rekenen op een tot in de puntjes verzorgde vakantie. 

Individueel rondreizen door Tanzania

Tanzania ligt in het oosten van Afrika. Het grenst aan onder andere Rwanda, Burundi, Kenia, Mozambique en Zambia. De naam van de hoofdstad is Dodoma, maar dit is niet de grootste stad van het land. Die eer komt toe aan Dar es Salaam. Als een individuele rondreis in Tanzania op jouw verlanglijstje staat, zit je helemaal goed bij All over Tours. Iedere vakantie wordt aan de wensen en eisen van de vragende partij aangepast. Om je een indruk te geven, sommen we enkele bezienswaardigheden op: 

  • een safari naar het Lake Manyara National Park en Serengeti National Park, je kunt hier kennis maken met een acaciabos en regenwoud;
  • het relaxte strand van Zanzibar; 
  • een authentieke koffieplantage bij Arusha;
  • wandelen rond Lake Natron.

Als jij een tour als deze wel ziet zitten, nodigen we je uit contact op te nemen met All over Tours. Dat kan telefonisch (+317 13 31 90 34) en per mail (info @ allovertours. nl).

https://www.allovertours.nl/