Duo Request
Dienstverlening

Woningontruiming zonder zorgen met persoonlijke begeleiding

Als u een woning moet ontruimen, dan kan hier veel stress mee gepaard gaan. Het is begrijpelijk als u dit liever door iemand anders laat doen. Maar welk bedrijf laat u dan nu doen? Er is veel keuze en wie kunt u vertrouwen met uw spullen. U kunt een bedrijf vinden via Woningontruiming Regionaal. Zij hebben een groot netwerk betrouwbare woningontruimers. Zij werken bijvoorbeeld samen met het Leger des Heils, uitvaartbedrijven, de CliniClowns en nog meer. Ze verwijderen de vloerbedekking, alle inboedel en huisraad zorgvuldig. Natuurlijk worden de bruikbare spullen ergens anders ondergebracht.

Wanneer kan ik woningontruiming inschakelen?

Als een alleenstaande overlijdt, kan Woningontruiming Regionaal ingeschakeld worden. Normaal gesproken regelt de executeur de nalatenschap. Dit is vaak iemand uit de familie. Deze persoon zal alle dierbare spullen uit de woning halen en de woningontruiming wordt dan door het bedrijf geregeld. Zij zullen op snelle en professionele wijze de woning ontruimen. De bruikbare spullen worden dan aan goede doelen geschonken.

Volledige ontzorging voor woningontruiming

Op het gebied van woningontruiming wordt u dus volledig ontzorgt. Dat is wel zo fijn, u zit waarschijnlijk wel ergens anders met uw gedachten. Woningontruiming Regionaal zal de woning ontruimen en verzorgd alle praktische zaken rondom de oplevering van de woning.  

Soms meer dan standaard ontruiming nodig

Dat is niet erg. Woningontruiming Regionaal biedt daarvoor extra diensten aan. Het kan zijn dat er bijvoorbeeld nicotine aanslag verwijderd moet worden, of dat er intensief schoongemaakt moet worden. Ook voor schilderen, witten van muren of plafonds, reparaties, timmerwerken of het opschonen van tuinen worden zij ingeschakeld. Ze bieden dus echt het complete plaatje. Zij begeleiden u ook van begin tot eind omtrent de woningontruiming. Ze zullen niet zomaar werkzaamheden uitvoeren waar u geen akkoord op heeft gegeven. U krijg dus vooraf de offerten, ook voor de gespecialiseerde diensten.